Extreme: Adobe za poslovne korisnike

adobemaj2009-2U sredu 20. maja, u prostorijama Privredne komore Srbije, održana je prezentacija “Adobe za poslovne korisnike” na kojoj je predstavljen način na koji se primenom Adobe tehnologija može unaprediti poslovanje na nivou pojedinačnih radnih mesta ili čitave organizacije, kao i na području odnosa sa klijentima.

Firma Extreme, specijalizovani Adobe Acrobat partner, u saradnji sa firmom HSM informatika, kompanijom Adobe i udruženjem informatičke delatnosti Privredne komore Srbije, ugostila je ovom prilikom čuvene predavače iz ove oblasti: Davida Jonesa i Gorana Pećarinu koji su, uz puno praktičnih primera, pokazali ključne funkcionalnosti
Adobeovih rešenja Acrobat i LiveCycle.

Pomenuta rešenja se primenjuju za automatizaciju poslovnih procesa koji se zasnivaju na dokumentima i to kroz korišćenje elektronskih obrazaca. Mogućnosti manipulacije nad dokumentima su brojne, počevši od digitalnog potpisa, preko prepoznavanja teksta na skeniranim dokumentima, zaključavanja dokumenata, skrivanja poverljivih informacija za određene učesnike, pa do mogudnosti saradnje u realnom vremenu putem sinhronizovanog prikaza dokumenata. Na ovaj način se skraduje vreme trajanja procesa, pojednostavljuje upravljanje dokumentima, olakšava uvid u status izmena, pa tako i kontrole nad čitavim procesom.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Adobe zapretio tužbom zbog "kopiranja" logoa