BIZIT plus

Extreme na Sinergiji 2012

Extreme-na-Sinergiji-2012-1Na ovogodišnjoj Sinergiji održanoj 23. i 24. septembra u Sava Centru, Extreme je predstavio nove funkcionalnosti koje će doneti SharePoint 2013, kao i način na koje Microsoft Dynamics CRM može rešiti izazove u veleprodaji.
U okviru izlagačkog dela na Microsoft štandu, Extreme je promovisao i Office 365 kroz demonstraciju i pomoć pri preuzimanju probnih verzija, koje se mogu preuzeti na sledećoj strani.
Na predavanju „SharePoint 2013 Preview – Šta je novo?“ koje je održao Aleksandar Dimić, program menadžer za SharePoint u firmi Extreme, imali smo prilike da pogledamo kako će novi SharePoint 2013 izgledati i koje su to oblasti koje će pretrpeti najviše promena. Ono što je sigurno je – SharePoint 2013 će biti mnogo jednostavniji za korišćenje „običnim“ korisnicima – izmene u dizajnu, promena navigacije i još mnogo detalja će rad učiniti mnogo udobnijim.
Poboljšana integracija sa Exchange Serverom, Lync-om i Project-om će umnogome olakšati deljenje informacija unutar tima ili čitave organizacije, a od ove verzije poseban akcenat je stavljen i na drušveno povezivanje zaposlenih unutar organizacija koje nalikuje komunikaciji putem globalnih društvenih mreža.
Na predavanju „Veleprodaja: Kako da pobedite svakodnevne izazove uz pomoć Microsoft Dynamics CRM-a”, Dušan Đokić i Petar Stamenović (program menadžer i konsultant za Microsoft Dynamics CRM u firmi Extreme) su uz pomoć Vladimira Hadžića iz firme Royal Vet pokazali na koji način Microsoft Dynamics CRM pomaže da se reše poslovni izazovi karakteristični za veleprodaju.
U okviru predavanja su redom prikazivani izazovi, način na koji je teoretski izazov rešen, a zatim i kako to izgleda u samom programu. Na ovaj način se dotaklo nekih pitanja kao što su dodeljivanje i praćenje zadataka, prikupljanje ponuda sa terena, direktna komunikacija sa potrošačima i niz drugih.
Obe Extreme prezentacije održane na Sinergiji 2012 možete pogledati na strani www.extreme.rs/sinergija-2012, a za dodatne informacije se možete obratiti na softver@extreme.rs.
O firmi Extreme
Firma Extreme je prisutna na domaćem IT tržištu 16 godina i u ovom trenutku poseduje najkompletniju ponudu softvera u Srbiji. U svom radu neguje veliku posvećenost potrebama krajnjeg klijenta, kao i stalnu spremnost na učenje i praćenje novih tehnologija i IT trendova, sa idejom da kroz saradnju sa klijentima i partnerima pomogne brži i lakši razvoj IT industrije u našoj zemlji.
Za više informacija posetite www.extreme.rs .

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Microsoft najavljuje nove planove u vezi sa veštačkom inteligencijom