BIZIT 2022

Extreme objavio nova rešenja: eSekretarica i eLikvidatura

Firma Extreme iz Beograda je predstavila dva nova softverska rešenja pod nazivom – eSekretarica i eLikvidatura.eSek
eSekretarica je softverski alat za podršku celokupnom procesu preispitivanja ugovora prema utvrđenoj proceduri firme, dok je eLikvidatura sistem za elektronsku obradu faktura i upravljanja finansijskom i ostalom ulaznom poslovnom dokumentacijom.

Oba rešenja su bazirana na Microsoft SharePoint platformi sa kojom Extreme ima već dugogodišnje iskustvo, a nastala su na osnovu dosadašnjih zahteva klijenata i već su doživela svoju primenu u praksi.
„eSekretarica i eLikvidatura su rešenja za vrlo konkretne izazove sa kojima su se suočavali naši klijenti – neefikasni sistem preispitivanja (odobravanja i potpisivanja) ugovora koji je dovodio do toga da je potrebno nekoliko nedelja pa čak i meseci da se ugovor odobri i potpiše, zatim nejasni putevi ulazne dokumentacije kroz sektore, nepostojanje jednog mesta na kome se mogu pronaći sve informacije o određenom dokumentu itd..

eLik
Ovo su izazovi sa kojima se suočava veliki broj firmi na svakodnevnoj bazi, a softverska podrška tu zaista može mnogo da učini kako bi se bolje organizovao proces i učesnicima u njemu oslobodilo vreme za važnije poslove“, kaže Bojan Miljković, direktor proizvodnje softvera firme Extreme.
eSekretarica i eLikvidatura već mogu da se nabave, a više o samim rešenjima može da se sazna na stranama www.extreme.rs/esekretarica i www.extreme.rs/elikvidatura.
Takođe, iz firme Extreme za početak oktobra najavljuju i otvoren skup na kome će se detaljnije govoriti o mogućnostima primene i načinima nabavke.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,