BIZIT plus

Fallout 3: Besplatno u Epic prodavnici

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta dobijamo čak dva naslova – Fallout 3 i Evoland. Zainteresovani će moći besplatno da ih preuzmu sve do 27. oktobra, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Fallout 3 je najbolja igra sada već daleke 2008. godine. Iako je prošlo mnogo vremena, i dalje je zabavna. U pitanju je neka vrsta pripreme za apokalipsu – igrač kreira junaka i otiskuje se u svet u kojem je svaka sekunda borba za život. Tu su naravno i zombiji, te sve drugo što dolazi posle kraja sveta.

Evoland je veselija igra – ako ništa drugo, svet je još uvek tu i u boji. Igrač dobija priliku da putuje kroz istoriju akcionih video igara, a igra je inspirisana mnogim kultnim naslovima koje su oblikovale RPG svet. Dakle sve se menja, pa se počinje od staromodnih nivoa koji liče na stare igre, da bi se na kraju stiglo do borbi s bosovima, i to u realnom vremenu. Jako uzbudljivo i edukativno.

Pročitajte i:  Epic Games: LOVE je nova besplatna igra

Ljubitelji RPG naslova, ali i oni koji vole istoriju, će se sigurno obradovati, a dobre ocene obećavaju sjajno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa obe igre valjda zato i nudi besplatno – Fallout 3 inače košta 20 evra, a Evoland isto toliko.

Facebook komentari: