ePlaneta

Fallout: London od fanova za fanove stiže u aprilu

Mod za Fallout: London impresivnog izgleda bio je na našem radaru nekoliko godina, a sada avantura koju su napravili obožavaoci ima zvanični datum objavljivanja 23. aprila sledeće godine. Razvojni tim kaže da je igra već gotova, ali da zahteva ovih poslednjih nekoliko meseci za testiranje.

PCPress.rs Image

Mod veličine DLC-a

Ovo je „mod veličine DLC-a“ za Bethesdin Fallout 4, tako da je napravljen od kostiju nastavka iz 2015. godine. Kao što možete pretpostaviti, to daje igračima slobodu u odnosu na postapokaliptični London.

Trejler o datumu izlaska prikazuje kultne lokacije kao što su Big Ben, Šekspirov Globus i Trafalgar skver, između ostalih. Naravno, ova područja su bila izobličena nuklearnim padavinama i decenijama haosa. Znate proceduru.

Tim programera Folon kaže da evropska lokacija igre nije samo dekoracija prozora. Mod će odvesti igrače na staze priče koje „istražuju predratnu evropsku istoriju“ i pogledati kako su Fallout-ovi ratovi resursa uticali na „klasno strukturirano društvo“ u regionu. Takođe je direktan nastavak Fallout-a 4, koji se reklamira kao „nastavak osnovne igre“. Dakle, trebaće vam PC verzija originalnog naslova da biste igrali mod.

Pročitajte i:  Fallout: TV serija privlači nove igrače

Fallout: London je bio u razvoju više od tri godine i očekivalo se da će biti lansiran 2022. ili 2023. godine. Tim Folon kaže da je kašnjenje bilo neizbežno, jer mnogi članovi tima „dolaze iz regiona pogođenog sukobom“, potencijalno misleći na Ukrajinu.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: