BIZIT plus

FedEx će uskoro početi sa slikanjem paketa kako bi dokazivao njihovu isporuku

FedEx će uskoro fotografisati pakete na vašem pragu kako bi pružio dokaz o isporuci kada im nije potreban potpis. Iz kompanije navode da je ovo nešto što trgovci i kupci e-trgovine traže već određeno vreme.

FedEx će uskoro početi sa slikanjem paketa kako bi dokazivao njihovu isporuku

Usluga prvo dostupna korisnicima FedEx Delivery Manager-a

Besplatna usluga će biti dostupna i za FedEx Express i FedEx Ground korisnike sa i bez prijave na FedEx Delivery Manager, besplatni portal kompanije. Novi program će očigledno biti dobar izvor zaštite za FedEx, a trebalo bi da pomogne i vlasnicima preduzeća čiji klijenti prijave da njihov paket nije isporučen. To će takođe biti dobar resurs za kupce da shvate da li su paketi ikada stigli do njihovih vrata, posebno ako su nestali.

Klijenti bez FedEx naloga će moći da vide svoju sliku preko FedEx-ovog alata za praćenje unosom svog broja za praćenje. Oni koji imaju nalog mogu da ga pogledaju preko FedEx menadžera isporuke. FedEx kaže da će usluga prvo biti dostupna korisnicima FedEx Delivery Manager-a na „odabranim tržištima“ pre nego što bude lansirana kupcima u SAD-u i Kanadi za prazničnu sezonu isporuke.

Pročitajte i:  FedEx lansira novu platformu za e-trgovinu  

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: