BIZIT plus

Finalna epizoda serije Game Of Thrones donela još jednu veliku grešku

U četvrtoj epizodi finalne sezone serije Game of Thrones gledaoci oštrog oka primetili su Starbucks čašu u jednoj od scena, te je, iako se radi o možda najboljoj reklami do sada, greška ipak protumačena kao veliki propust.

PCPress.rs Image

Budući da Starbucks do poslednje epizode nije otvorio prodajno mesto u Westerosu, na grešku se skoro i zaboravilo. I sve bi bilo u redu da u poslednjoj epizodi sličnu ulogu nisu odigrale plastične boce koje su mogle da se vide u pojedinim scenama. HBO se ranije već izvinio zbog šolje kafe, pa se pretpostavljalo da će se u buduće povesti više računa o predmetima kojima mesto nije na prestolu, a ni oko njega. Mnogi gledaoci se već pitaju da li je i u prethodnim sezonama bilo sličnih grešaka koje su svima promakle, pa se očekuje da entuzijasti sa najviše slobodnog vremena krenu u potragu za izgubljenim predmetima prethodnih sezona.

Bilo kako bilo, Game of Thrones je došao do kraja, reakcije na poslednju epizodu su različite, ali se uglavnom svi slažu da veliko finale nije ispunilo očekivanja, pa je pokrenuta i peticija da se čitava poslednja sezona ponovi.

Pročitajte i:  HBO Max uskoro menja ime u Evropi

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari: