Fiskalizacija nove generacije (Besplatno izdanje)

U PC Press-ovom novom besplatnom specijalu možete pronaći sve o novoj fiskalizaciji, saznati šta je tačno eFiskalizacija i koje su prednosti ali i obaveze novog sistema fiskalizacije. Specijalno izdanje možete pronaći u našoj digitalnoj čitaonici ili ga preuzeti u PDF formatu.

PCPress.rs Image

Kako nove tehnologije iz dana u dan napreduju, tako se javlja potreba za unapređivanjem trenutnih sistema. Ovoga puta na redu se našao model fiskalizacije.

eFiskalizacija u Republici Srbiji je proces koji se dugo planirao, a sada nas jako malo deli od potpuno novog modela fiskalizacije. Veliki broj preduzetnika ove godine prelazi na novi fiskalni sistem, a to znači da će stare kase, zasnovane na tehnologijama i sistemu koji je zastareo, biti zamenjene savremenim, smart uređajima. Nove tehnologije omogućiće direktnu komunikaciju uređaja s Poreskom upravom tokom izdavanja računa. Dodatna pogodnost je što će od sada na svakom računu biti i QR kod, pa će potrošači moći odmah da provere da li je njihov račun izdat u skladu sa zakonom.

Čitaj onlineSva naša izdanjaPreuzmi PDF

Pročitajte i:  eZdravlje 2024 (Besplatno dopunjeno izdanje)

Ko podleže novoj fiskalizaciji, koliko uvođenje novog sistema košta i kako jednostavno i lako proći kroz proces tranzicije su samo neka od pitanja čije odgovore možete potražiti u našem novom besplatnom izdanju.

Sva besplatna izdanja možete čitati i na našoj aplikaciji koju možete preuzeti za Android sa Google Play prodavnice ili za iOS sa App Store-a.

U specijalu možete pročitati:

  • Fiskalni računi nove generacije
  • A1 – Da li ste spremni za eFiskalizaciju?
  • RCL Group – Nova eFiskalizacija
  • Cornerstone CUBE Smart POS paket
  • Datalab – eFiskalizacija, prilika za razvoj malih biznisa
  • Europos – Fiskalizacija bez muke
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,