Flašica koja vodi računa o hidrataciji

Uz slogan “Mnogo više od obične bočice”, Kickstarter ima novu zvezdu. HidrateMe je inovativno i pametno rešenje hidratacije, za sve one koji zaboravljaju da popiju dovoljno vode.

Untitled

Zaista postoje ljudi koji malo hidriraju svoj organizam i nemaju naviku da redovno piju vodu. Ako se pridoda efekat zagušljivih prostorija, konstantnog kretanja i ne baš tako idealnih, spoljnih i unutrašnjih temperatura, nedostatak vode u organizmu može dovesti čak i do većih problema.

Hidrate-Green-640x360

Tim koji stoji iza ove kampanje i ideje, vodi se parolom da je neophodno pored hidratacije organizma i steći naviku za sve one koji je zaista i nemaju. S toga su povezali smartfon i bocu preko aplikacije koja blago zasvetli kada detektuje da je nivo hidratacije u organizmu opao. Boca se poveže preko blutooth-a sa aplikacijom i kada se unesu podaci o stanju organizma, visi aktivnosti i poslu kojim se neko bavi, kao i o željenim efektima (gubitak težine ili održavanje hidratacije npr.), aplikacija će iskalkulisati prosečan unos tečnosti. Svaki put kada se pristupi aplikaciji stoje podaci o trenutnoj hidrataciji organizma, a kada se približi donjoj granici, boca polako počinje da svetli.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

static1.squarespace.com static1.squarespace.com fb

Ovaj projekat je planiran za zimu 2016, na Kickstarteru je prijavljen budžet od 35 000$ dok je do sada prikupljeno preko 380 000$.

Mouth+Piece

https://instagram.com/p/3ZSImbK_k0/embed/?v=4

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,