Vip roming dodaci za putovanja

Roming dodaci su najpovoljnije rešenje za mobilnu komunikaciju na putovanjima, jer sadrže pakete minuta, poruka ili megabajta po značajno nižim cenama u odnosu na standardne roming tarife. Vip ovog leta nudi do sada najpovoljnije dodatke sa cenama mobilnog saobraćaja koje su na nivou regionalne roming regulative, kao i cena u Evropskoj uniji.

vip-mobile.jpg

Na primer, roming dodatak Top Surf 500 sadrži 500 MB za korišćenje interneta u 11 najpopularnijih letnjih destinacija, uključujući Crnu Goru, Hrvatsku, Grčku i Tursku u mrežama preporučenih operatora, po ceni od 990 dinara. Cena megabajta u ovom dodatku je u proseku niža za oko 98% u odnosu na cene koje propisuje regulativa za četiri zemlje regiona, dok je u odnosu na cene u okviru EU megabajt jeftiniji za oko 93%.

Dodatak za poruke Global SMS 100 sadrži 100 poruka za znatno povoljniju komunikaciju u mrežama preporučenih operatera u određenim zemljama Evrope, kao i u SAD, Kanadi i Kini, takođe po ceni od 990 dinara. Cena poruke u ovom dodatku je 9.9 dinara, što je oko 23% jeftinije od cene predviđene regionalnom roming regulativom.

Top Surf 500 je dostupan do 31. jula 2015. godine, a Global dodaci su deo standardne ponude.

Više informacija na www.vipmobile.rs, 060/1234 i u Vip centrima širom Srbije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,