ERP 2024

Fortnite-ova nova sezona dodaje Spider-Gwen i goopy chrome

Nova sezona Fortnite-a je pred nama. Lansirano je Poglavlje 3: Sezona 4 za igru battle royale, nazvanu „Paradise“, a velika promena ovoga puta je misteriozna nova supstanca. Zove se hrom i čini se da može da promeni skoro sve što dotakne: možete da ga prskate po zidovima da biste prošli kroz njih ili da ga prskate po sebi radi privremenog otpora na vatru i bržeg sprinta.

PCPress.rs Image

Ostali dodaci ove sezone, uključujući nove lokacije, poput plutajućeg stana, i druge interesantne tačke koje su, naravno, bile zaražene hromom. Snajperske puške su dobile veliki dodatak, povećavajući i štetu i množitelje hitaca u glavu. Tu je i nova vrsta trezora, koji se može otvoriti pronalaženjem različitih ključeva koji se nalaze širom ostrva, dajući igračima pristup plenu visokog nivoa.

A nova sezona znači novu borbenu propusnicu, sa puno likova za otključavanje. Ovosezonsku borbenu propusnicu ističe Spider-Gwen, a igrači koji kupe propusnicu odmah će dobiti pristup novoj koži pod nazivom Paradigma. Ostali dodaci uključuju hipstersku mačku, čudno stvorenje medveda, vukodlaka (?), i još jednu veoma kul anime kožu. Evo kompletnog sastava borbenih propusnica u obliku prikolice:

Ova sezona prati bezbrižne vibracije Raja, koja je počela u junu nakon meh bitke uživo. Ta sezona Fortnite-a bila je posebno značajna po ogromnom događaju Dragon Ball crossover-a koji je omogućio igračima da Goku daju pištolj. Fortnite je generalno izgleda dobio veliki podsticaj ove godine nakon uvođenja režima Zero Build u martu.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,