ASUS ROG Flow

Fortnite sa sledećim ažuriranjem dobija in-game turnire

Kompanija Epic Games najavila je da u igru Fortnite uvodi turnire, a sa sledećim ažuriranjem i verzijom 6.0. Turniri će biti otvoreni za sve igrače, a opisuju se kao „šansa da se svi takmiče rame uz rame sa profesionalcima, te na taj način dobiju šansu za svoj komad slave, kao i za mnogobrojne nagrade.“

Svaki turnir trajaće po nekoliko sati, a igrači će se truditi da osvoje što je više moguće poena, bilo tako što će eliminisati druge igrače, ili tako što će se visoko rangirati. Korisnici koji budu stigli do ciljanog rezultata u okviru turnira dobijaće pin, koji će, kako kažu iz kompanije, u budućnosti služiti da igrača pošalje u narednu rundu, ili da mu obezbedi neku nagradu.

Epic je do sada najavio nekoliko turnira koji će se odigrati odmah pošto Fortnite 6.0 stigne do korisnika, a od 16. oktobra do 1. novembra. Svaki od turnira će trajati između dva i pet dana, a u različitim igračkim formatima, pa će, na primer, Alpha turnir i Salty Springs Cup biti fokusirani na pojedinačne igrače, dok su Beta turnir i Tomato Temple Cup dizajnirani za igranje u parovima, dok će u okviru Friday Night Fort turnira igrači moći da učestvuju u timovima.

Pročitajte i:  Epic VS Google, sada i u Australiji

Izvor: Eurogamer

Facebook komentari:
BIZIT Seminar

Tagovi: ,