Računari i Galaksija

Fujitsu unapređuje PRIMEFLEX portfolio na platformi VMware

Fujitsu omogućava organizacijama da znatno ubrzaju inovacije u hibridnim IT i multi-cloud okruženjima. Unapređenja u PRIMEFLEX za VMware portfolio omogućavaju podršku za ‘lift and shift’ kontejner i Kubernetes, omogućavajući klijentima da razvijaju, pokreću i skaliraju moderne aplikacije zajedno sa virtuelnim mašinama na postojećim infrastrukturama.

PCPress.rs Image

Radni zadaci takođe mogu savršeno da se migriraju između cloud okruženja i data centra, omogućavajući kompanijama da ubrzaju svoju transformaciju zasnovanu na podacima pomoću namenskog DevOps pristupa.

Kontejneri i Kubernetes osnova su za aplikacije koje su izvorne za cloud i predstavljaju osnovu za većinu modernih aplikacija napravljenih za digitalno doba. Fujitsu PRIMEFLEX za VMware portfolio sada podržava VMware vSphere7, omogućavajući organizacijama da iskoriste Kubernetes koristeći VMware Tanzu. Operativni timovi dobijaju konsolidovano, potpuno hibridno okruženje kako bi paralelno upravljali i modernim i tradicionalnim aplikacijama. Pokretanje kontejnera zajedno sa virtuelnim mašinama u ovom pristupu koji pruža najbolje od svih svetova znači da radni zadaci mogu da se modernizuju i to otključava izbor pravog cloud okruženja za pravu aplikaciju, čime se optimizuju performanse i troškovi infrastrukture.

Pročitajte i:  Broadcom je završio akviziciju VMware-a vrednu 61 milijardu dolara

Prethodno testiran i kompletno sertifikovan, Fujitsu PRIMEFLEX za VMware portfolio kombinacija je konfiguracije konvergentne i hiperkonvergentne infrastrukture. On pruža najagilniju i najekonomičniju osnovu za digitalnu inovaciju i nove poslovne usluge. Fujitsu kombinuje savršeno podešen hardver i softver za zadatke izračunavanja, skladištenje i mrežnu vezu u jednom integrisanom rešenju radi brze i jednostavne instalacije. Oni zadovoljavaju širok spektar aplikacija, uključujući virtual desktop infrastructures – VDI, online transaction processing – OLTP, analitičke radne zadatke i radne zadatke na bazama podataka kao što je SAP HANA. Organizacije mogu da biraju između tri različite infrastrukture u okviru PRIMEFLEX portfolija, što im omogućava da naprave odgovarajuću arhitekturu za bilo kakve zahteve izračunavanja i skladištenja.

Fujitsu Infrastructure Manager omogućava jednostavno upravljanje životnim ciklusom PRIMEFLEX rešenja. Fujitsu pruža prilagođeno savetovanje i on je jedina tačka kontakta za podršku.

Cena i dostupnost

Fujitsu PRIMEFLEX za VMware vSphere, PRIMEFLEX za VMware vSAN i PRIMEFLEX za VMware Cloud Foundation sada podržavaju VMware vSphere 7. Postojeći klijenti jednostavno mogu da obave nadogradnju na najnoviju verziju. PRIMEFLEX portfolio je dostupan direktno od kompanije Fujitsu, kao i kroz njenu mrežu partnera. Cene se razlikuju u zavisnosti od specifikacija i kreću od 50.000 evra.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,