BIZIT plus

GTA Online dobija noćni klub, prave DJ-eve i ples

GTA Online’s Cayo Perico heist stiže 15. decembra, dodajući novo ostrvo uz gomilu novog oružja, vozila i priliku da steknete nuklearnu podmornicu kao svoje sedište.

PCPress.rs Image

Stiže underground klub – Music Locker

Rockstar je najavio da će deo ovog ažuriranja biti novi underground klub, Music Locker, koji sadrži setove umetnika iz stvarnog sveta i koji uvodi mogućnost da vaš avatar pleše sa prijateljem.

Music Locker će se nalaziti neposredno ispod Diamond Casino & Resort-a, koji je u novije vreme sadržavao građevinske elemente, a za nedelju dana otvoriće ga Detroit DJ Moodymann „spinning motor city soul, techno I disco. ” Nakon toga, Berlin collective Keinemusik I DJ Palms Trax isporučivaće setove tokom svojih ‘rezidencija’ u klubu.

Muzika je oduvek bila ogroman deo GTA – nijedan drugi studio se nije posvetio tematskim plejlistama i muzičkoj kulturi baš kao Rockstar North. Igra je predstavila sposobnost avatara da plešu u ažuriranju After Hours, a The Music Locker udvostručuje ideju: uvođenje sposobnosti plesa sa partnerom “, kao i nove plesne pokrete za sve igrače.”

Svi igrači mogu pristupiti The Music Locker-u, mada oni koji imaju penthouse u Diamond Casinu mogu pristupiti VIP odeljku sa uslugom stolova. Rockstar takođe prati još predstojećih vesti usmerenih na muziku, uključujući nove radio stanice, proširenja postojećih stanica i još DJ-eva u onome što naziva „najvećim muzičkim ažuriranjem od lansiranja“. Music Locker stiže 15. decembra.

Izvor: Pcgamer

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,