BIZIT 23

Futurama se vraća posle 10 godina

Hulu je objavio na Twitter-u da će se Bender i banda vratiti u osmu sezonu 24. jula. Nakon najave osme sezone početkom 2022. godine, DiMaggio je rekao da se neće vraćati u seriju nakon finansijskih neslaganja. Kreator serije Matt Groening i producent David X. Cohen ponovo se vraćaju da vode Futuramu.

PCPress.rs Image

Futurama prvi put dolazi na striming platformi

Osma sezona će se sastojati iz dva dela, sa početnom verzijom od 10 epizoda. Nova sezona se emituje ponedeljkom, na nedeljnom nivou na Hulu. Značajno je da je ovo drugi put da je serija vraćena, a prvi put će se serija emitovati prvo na platformi za striming. Hulu nije najavio datum emitovanja drugog dela, koji će uključivati dodatnih 10 epizoda.

Futurama je prvobitno debitovala 1999. godine, sa prve četiri sezone emitovane na Fox-u. Serija je tada imala novu kuću na Comedy Central-u, koja je emitovala šestu i sedmu sezonu, koja je završena 2013. Takozvana “peta sezona”, koja je takođe bila pod Comedy Central-om, bila je serija od četiri filma koji su na kraju podeljeni na kratkometražne epizode. Sada, sledeća sezona dolazi na striming platformu skoro 10 godina nakon emitovanja prošle sezone.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,