TrendMicro

Galaxy Z Fold 3 stiže u junu, gasi se Note linija

Kompanija Samsung lansiraće Galaxy S21 seriju telefona u prvom kvartalu sledeće godine. Kako se spekuliše da će se odustati od Galaxy Note linije, očekuje se da će S21 Ultra model imati podršku za S Pen stylus. Takođe, najavljeno je i da će Galaxy Z Fold 3, preklopni telefon sa savitljivim ekranom biti predstavljen u junu 2021. godine.

PCPress.rs Image

Prema izveštajima, Samsung je krenuo sa razvojem finalnih semplova Galaxy Z Fold 3 telefona, što je praktično uvod u masovnu proizvodnju. Veruje se da će i ovaj model imati S Pen, kao i kameru skrivenu ispod displeja.

Iako je kompanija uspela da napravi in-screen digitizer koji će prepoznati S Pen, imali su poteškoća da razviju savitljivi ekran koji će biti dovoljno čvrst da se ne ošteti upotrebom olovke na njemu. To je i glavni razlog zašto Galaxy Fold i Galaxy Z Fold 2 ne podržavaju S Pen. Da bi se to promenilo na Z Fold 2 modelu, Samsung je zamenio CPI film sa Ultra-Thin Glass (UTC) staklom. Prva generacija ove zaštite ne donosi podršku za S Pen, ali se očekuje da će ona biti implementirana u Z Fold 3.

Pročitajte i:  Uz kupovinu Samsung pametnih telefona čeka vas fenomenalan poklon!

Izvor: GizmoChina

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,