Genius gejmerska kombinacija

Genius je izbacio je tržište kombinaciju tastature i miša oznake KM-G230, namenjenu pre svega zahtevnijim igračima.

KM-G230_angledOvaj moćni duet nudi vrhunske performanse u svim igrama, a sastoji se od tastature pune veličine sa pozadinskim osvetljenjem  i  izuzetnog, ergonomskog miša sa programibilnim tasterima.

Tastatura je opremljena tasterima sa efektnim, plavim pozadinskim svetlom koje se u slučaju potrebe može isključiti, na računar se spaja putem USB kabla sa pozlaćenim konektorom i nudi brzinu odziva od svega 1 ms, kao i radni vek od deset miliona klikova, a sve to je čini veoma dobrom za igranje – posebno za FPS igre.

Miš iz paketa je dizajniran da što bolje leži u ruci i opremljen gumiranim hvatištem za veću kontrolu i preciznost. Markantna crna boja i plavo pozadinsko osvetljene osiguravaju da neće proći neprimećen. Rezolucija se može podešavati uz pomoć posebnog tastera u četiri koraka, od 500 do maksimalnih 2000 dpi, u zavisnosti od trenutnih potreba određene igre ili aplikacije, a precizan senzor omogućava vrhunsku kontrolu vaših poteza u žaru borbe.

Miš dolazi sa šest tastera, a uz pomoć priloženog softvera moguće je definisati 21 makro tastera u tri profila. Profili se čuvaju u memoriji samog miša tako da su dostupni odmah, bez čekanja. Pleteni USB kabl i pozlaćeni konektor omogućavaju pouzdanu komunikaciju sa računarom.

Kombinacija tastature i miša KM-G230 dolazi u efektnoj crnoj verziji, a dostupna je u opremljenijim prodavnicama po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 5700 dinara.

Facebook komentari:
SBB