Ghost Of Tsushima: Simulator za samuraje

Ghost Of Tsushima je avantura iz 2020. godine, za one koji vole samuraje i otvorene svetove. Sve je napravljeno tako da igrača stimuliše da istražuje, te da ode iza sledećeg brda. Na mapi su znakovi pitanja, misterije koje okružuje gradove i hramove u kojima mogu da se sretnu saveznici.

PCPress.rs Image

Na početku priče Japan je na ivici rata. Grupa samuraja pokušava da odbije mongolsku vojsku koju predvodi Khotun Khan, izmišljeni potomak Genghis i Kublai Khana. Istorijski podaci se kombinuju s izmišljenim detaljima, pa tako nastaje potpuno nov narativ. Jedan od samuraja je i Jin Sakai kojeg igrač kontroliše. On je jedan od poslednjih ratnika, a s ratišta kreće u privatnu misiju – ugrožena je njegova porodica, okupirano je njegovo selo.

Igra košta oko 60 dolara za PS4 i 70 dolara za PS4 i PS5, a najavljeno je da 2022. godine stiže na Steam. Oni koji su je testirali kažu da se uzbuđenje potroši nakon što se igrač navikne na odličnu ilustraciju, pa želja da se potroši cela mapa ostaje jedini pokretač, što svakako nije dovoljno.

Pročitajte i:  Kako povezati PS5 kontroler sa vašim iPhone-om i iPad-om

Izvor: Kotaku

Facebook komentari: