Glasine o pametnom satu iz kompanije Google

Već neko vreme se šuška da Google pokušava da proizvede sopstveni pametni sat. Glasine su sugerisale da bi sat sa Google brendom mogao da stigne tokom 2022. godine, a sada imamo malo jasniju ideju kada bi mogao da debituje.

Glasine o pametnom satu iz kompanije Google

Google i dalje nema ime za svoj pametni sat

Pametni sat bi prema sadašnjim informacijama trebalo da stigne 26. maja. Vreme plasiranja novog proizvoda je usklađeno sa konferencijom programera Google I/O, koja se obično održava u maju. Kao i kod većine pametnih satova u Android ekosistemu, očekuje se da će pametni sat imati kružno lice bez fizičkog okvira. Verovatno će imati senzor otkucaja srca i druge funkcije usvojene od Fitbit-a, koji je Google kupio prošle godine.

Uređaj bi mogao da pokaže obim onoga što Wear OS može da uradi i da bude pozicioniran kao Apple Watch konkurent. Ime uređaja i dalje nije objavljeno, uprkos sugestijama da će se zvati Pixel Watch. Druge glasine sugerišu i da će Pixel 6a pametni telefon doći u maju. Očekuje se da će koristiti isti Tensor čipset kao Pixel 6, iako bi Google mogao da odbaci priključak za slušalice.

Pročitajte i:  Novi Declutter alat Chromea može uskoro pomoći u upravljanju sa 100 plus otvorenih tabova

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,