BIZIT plus

Gmail za iOS konačno dobija Inbox Homescreen vidžet 

Jedna od korisnih karakteristika vidžeta je da vam omogućava da vidite informacije na prvi pogled, a da zapravo ne morate da otvarate samu aplikaciju.

PCPress.rs Image

Google najavio ažuriranje aplikacije Gmail za iOS

To znači da ako trebate brzo da vidite koji događaji se spremaju ili vremensku prognozu, moći ćete to da uradite bez pokretanja kalendara ili aplikacije za vremensku prognozu na telefonu, štedeći vreme u procesu. Ako ste korisnik Gmail-a, možda ćete biti zainteresovani da saznate da je Google najavio ažuriranje aplikacije Gmail za iOS gde će njegovi vidžeti sada ponuditi korisnicima opciju da uključe svoj Inbox na homescreen.

To znači da će korisnici na prvi pogled moći da vide svoje najnovije emailove bez potrebe da otvaraju aplikaciju. Vidžeti za email na iOS-u nisu novina i postoji nekoliko aplikacija za email, kao što je Spark, koje već nude korisnicima sličnu funkcionalnost. Međutim, imajući u vidu da je Gmail jedna od najčešće korišćenih platformi za email i da mnogi takođe cene funkcije Google-ove Gmail aplikacije, ovo bi moglo biti veoma dobrodošlo ažuriranje. Prema Google-u, očekuje se da će ove promene biti uvedene u narednim nedeljama, tako da ako je inbox homescreen vidžet nešto čemu ste se nadali, uskoro bi trebalo da bude dostupan za vaš uređaj.

Pročitajte i:  Suosnivač Google DeepMind-a pridružuje se Microsoftu  

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: , ,