BIZIT plus

Peloton pravi pametnu kameru za vežbanje

Peloton-ov sledeći proizvod je Peloton Guide, sistem kamera za trening snage koji se povezuje na vaš TV i koristi mašinsko učenje da razume vaše pokrete.

Peloton pravi pametnu kameru za vežbanje

Peloton Guide najjeftiniji proizvod kompanije i košta 495 USD

Ideja Peloton-a je da podstakne korisnike da izvode sve vežbe u času i drže korak sa instruktorima. Samostalni režim će omogućiti korisnicima da uporede svoju formu sa formom instruktora u realnom vremenu pomoću tehnologije pametne kamere. Funkcija telesne aktivnosti služi kao podsetnik koje grupe mišića ste nedavno vežbali. Predložiće časove koji ciljaju na mišiće koje ste možda prevideli u poslednje vreme. Pored toga, Peloton Guide ima režim glasovne aktivacije. Možete da pokrenete, zaustavite, premotate unazad i unapred.

Ova funkcija će na početku biti dostupna u SAD, Kanadi i Velikoj Britaniji. Što se tiče privatnosti, moći ćete da stavite sistem na sleep, gurnete poklopac preko kamere i isključite mikrofon fizičkim prekidačem, iako kompanija kaže da mikrofon neće biti uključen osim ako niste u video pozivu. Peloton planira da unapredi sistem tokom vremena obučavanjem modela mašinskog učenja na više pokreta i disciplina i povećanjem broja časova i programa obuke.

Peloton Guide je najjeftiniji uređaj kompanije do sada i košta $495. Sistem, koji dolazi sa daljinskim upravljačem i ažuriranim Peloton Heart Rate Bandom, stići će u SAD i Kanadu početkom 2022. Heart Rate Band, koji će biti traka za ruku, biće dostupan zasebno početkom sledeće godine za 89 dolara i kompatibilan je sa drugim Peloton-ovim proizvodima. Članstvo u Peloton Guide-u košta 13 USD mesečno i omogućava da petoro ljudi rade sa sistemom.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: