ePlaneta

Go digital – račun male platne vrednosti

Addiko banka je predstavila i ponudila korisnicima račun male platne vrednosti koji je moguće otvoriti online, bez odlaska u poslovnicu i sa aktivnim računom u trenutku otvaranja, kroz nov proizvod „GO digital“. Klijentu je odmah dostupno korišćenje i drugih digitalnih usluga, kao što su mbanking, ebanking, nedavno predstavljena usluga Addiko Chat banking na Viberu i prebacivanje novca kontaktima iz imenika na mobilnom telefonu.

PCPress.rs Image

 

„Go digital“ račun male platne vrednosti se može otvoriti potpuno besplatno samo za nekoliko minuta, za šta je potrebna lična karta. Maksimalna transakcija i saldo na ovako otvorenom računu je do 15 hiljada dinara, dok je moguće primiti uplate u maksimalnom iznosu od 120 hiljada dinara. Nakon ispunjenog limita, klijent ima mogućnost da otvori račun u ekspozituri.

PCPress.rs Image

Addiko tim ima mogućnost da direktno komunicira sa klijentima, kojima su na raspolaganju moderni i jednostavni načini plaćanja, kao što je usluga za finansijske transakcije putem Vibera – „Addiko Chat Banking“.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,