Good Game u Beogradu krajem septembra

Beogradski Good Game će se odigrati 20 i 21. septembra 2019. u Domu omladine Beograda i ugostiće 16 kompanija sa svojim timovima tokom dvodnevnog događaja, čiji pokrovitelj je kompanija Samsung. Posebno važan deo ovog, sada već regionalnog događaja, je društvena odgovornosthumanitarni deo, koji se odnosi na takmičanje mladih preduzetnika – Good Game Liftoff, odnosno, prikupljanje sredstava koja odlaze najboljim regionalnim mladim preduzetnicima.

PCPress.rs Image

Good Game je manifestacija koja spaja druženje, kompanijski brending, tim bilding i društvenu odgovornost kroz turnir zaposlenih u jednoj od najpopularniji svetskih Esports igara – Counter Strike: Global Offensive. Vođen mišlju da je tržište Esports sve popularnije, Nikola Stolnik je došao na ideju da organizuje jedan moderan sajam, odnosno manifestaciju koja će kroz takmičenje u Esportovima povezati kompanije na nesvakidašnji način. Nikola je Good Game od 2016. godine organizovao pre svega u Zagrebu, ali kasnije i u Pragu, a od ovog septembra, Good Game se dešava i u Beogradu.

Sve kompanije koje se prijave za učešće na Good Game Beograd, deo kotizacije daju za Good Game Liftoff takmičenje između mladih perduzetnika do 30 godina starosti, koji će svoje projekte prijaviti preko Good Game sajta. Bira se deset najboljih, koji početkom decembra odlaze u Zagreb na Good Game Liftoff, zajedno sa ostalim prijavljenim iz regiona. Pobednik dobija novčanu nagradu za otvaranje svoje startap kompanije.

Pročitajte i:  Vaš Android telefon ima smeće u web browseru koje možete brzo ukloniti

Good Game Beogradu obećava dobru zabavu, originalnu scenografiju za takmičarski deo, ali i izuzetno atraktivne  aktivacione zone, na kojima će se predstaviti brojni noviteti na polju gejminga, kao i najnoviji tehnološki trendovi. Publiku Good Game-a čine pre svega zaposleni u kompanijama koje se takmiče, kolege koje će najvijati za svoje timove, ali i studenti, kojima će ovo biti jedinstvena prilika da se u jednoj opuštenoj atmosferi upoznaju sa predstavnicima uspešnih kompanija u zemlji i uspostave kontakt, a svakako i da navijaju za omiljene timove.

PCPress.rs Image

Ulaz je slobodan, tako da će svi zainteresovani moći da prisustvuju ovom dvodnevnom takmičenju i navijaju za svoje favorite. Svi zainteresovani za učešće u Good Game Beograd 2019 mogu posetiti sajt good.game i FB stranicu gde se mogu  informisati o prijavama i dobiti više detalja o samom događaju. Prijave su u toku sve do 15. septembra 2019. Jedan od značajnijih ciljeva ovog nesvakidašnjeg turnira je doprinos razvoju gejminga i svih njegovih aspekata, a kroz humanitarni karakter takmičenja učesnici bi učinili nešto korisno za zajednicu i jednako važno, dobro se zabavili. Cilj je povezati najbolje kompanije regiona, njihove zaposlene i dati im jedinstvenu mogućnost podizanja vrednosti svog brenda.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,