SBB

Predstavljeni novi Nokia telefoni

Kompanija HMD Global predstavila je su dva nova Android smartfona Nokia 7.2  i Nokia 6.2. Pored njih, tu su i tri “obična” telefona specifičnih karakteristika Nokia 800 Tough, preklopni Nokia 2720 Flip i Nokia 110.

Predstavljeni novi Nokia telefoni

Dva nova Android pametna telefona, 7.2. i 6.2., unapređuju portfolio Nokia telefona srednjeg segmenta. Ovi modeli su fokusirani na displej i snimajuće funkcije, što se može videti pre svega po kvalitetu kamere.

Nokia 7.2 specifikacije

Nokia 7.2 poseduje  trostruku kameru od 48MP sa Quad Pixel tehnologijom i ZEISS optikom. Novi model sadrži prvu integraciju DSLR pro-bokeh stilova na pametni telefon. Ovi stilovi oponašaju način na koji legendarna ZEISS sočiva proizvode visoki vizuelni utisak i prepoznatljivo zamagljenje. Ova Nokia donosi i napredno snimanje pri slabom osvetljenju u noćnom režimu korišćenjem tehnologije veštačke inteligencije u kombinaciji sa glavnom kamerom. Nokia 7.2 kombinuje dvodnevno trajanje baterije, PureDisply tehnologiju i HDR nudeći zaista puno za uređaj iz srednjeg segmenta.

Nokia 6.2 specifikacije

Nokia 6 telefon donosi trostruku kameru i PureDisplay tehnologiju koja nudi napredne funkcije snimanja. Telefon uvodi always-on HDR u novi segment pametnih telefona, kao i PureDisplay tehnologiju koju pokreće namenski vizuelni procesor koji isporučuje i do milijardu nijansi boja. Zahvaljujućo novim tehnologijama, Nokia 6.2  pravi detaljne fotografije, bokeh portrete i širokougaone snimke. Vredi istaći i bateriju koja traje do dva dana.

Pročitajte i:  Nokia potpisala eksluzivan 5G ugovor sa Taiwan Mobile operaterom

Tri specifična Nokia telefona

Pored modernih smartfona koji nude vrhunske tehničke karateristike, novi Nokia telefoni ispunjavaju posebne zahteve korisnika.

Nokia 800 Tough – prvi robusni Nokia telefon kompanije HMD Global koji donosi novi nivo izdržljivosti. Osim toga što je otporan na vodu i prašinu Nokia 800 Tough je dobro zaštićen od padova i dizajniran je da podnese ekstremne temperature. Ovaj model fanovima donosi i najnovije funkcije, koje se očekuju samo od modernih telefona, kao što su Google Assistant, popularne aplikacije poput WhatsApp-a i Facebook-a, 4G povezanost i još mnogo toga.

Nokia 2720 Flip – ovaj klasični telefon na preklop poseduje prepoznatljiv dizajn i  pouzdanost u izdržljivom uređaju. Telefoni poseduje moderne karakteristike, tako da dolazi sa WhatsApp i Facebook aplikacijama omogućujući povezanost kada je to najpotrebnije. Google Assistant korisnicima omogućava da obavljaju sve zadatke koristeći samo svoj glas. U slučaju da dođe do nepredviđenih situacija,  tu je dugme za hitne pozive kao i ICE (In Case of Emergency) informativni meni.

Nokia 110 – klasik u novom pakovanju.  Ovaj model ima MP3 plejer za muzičku kolekciju, kameru i FM radio. Ovaj model takođe dolazi sa vašim omiljenim igrama kao što je Snake i sa baterijom koja traje kao u stara dobra vremena pre smart urađeja.

Facebook komentari:

ASUS

Tagovi: , , , , ,