Google aplikacije stižu za Ford, Nissan i Lincoln vozila tokom 2024. godine

Google se udružio sa više proizvođača automobila kako bi ponudio vozila koja dolaze sa unapred instaliranim Google aplikacijama, otkrila je kompanija na CES 2024 u Las Vegasu.

PCPress.rs Image

Nove funkcije sa ugrađenim Google aplikacijama

Kompanija je takođe najavila nove funkcije za automobile sa ugrađenim Google aplikacijama. Jedna od tih funkcija koje se pojavljuju je mogućnost slanja putovanja koja su korisnici planirali u svojoj Android ili iOS aplikaciji Google Maps u svoje automobile. Na taj način, više neće morati ponovo da uključuju putovanja sa više zaustavljanja na Google mape svog automobila nakon što su to već pažljivo iscrtali na svojim telefonima.

Google takođe dodaje PBS KIDS i Crunchyroll na svoju listu aplikacija za vozila kako bi korisnicima i njihovoj deci omogućio pristup više zabavnog sadržaja. A da bi vozačima omogućili brz način da paze na promene vremenskih uslova, Google-ove ugrađene aplikacije za automobile sada uključuju The Weather Channel. Korisnicima će obezbediti prognoze po satu, kao i upozorenja i radar na njihovoj kontrolnoj tabli, tako da više ne moraju da proveravaju svoje telefone.

Pročitajte i:  Google.org pokreće AI akcelerator program vredan 20 miliona dolara

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: