Google Enterprise – mobilno, globalno i jednostavno

Google Enterprise rešenja nisu retkost ni u domaćim i regionalnim kompanijama, a kompanija Miadria održala je konferenciju u Privrednoj komori Srbije kako bi predstavila prednosti primene ovih rešenja.

Brh04jiCEAAufVBMiadria, koja je u Srbiji prisutna već tri godine, nudi lokalnu podršku kompanijama koje se odluče za Google Enterprise rešenja, a kojih je do sada u svetu preko 5 miliona.

O njihovoj sve većoj popularnosti govori i činjenica da ih koristi 58% Fortune 500 kompanija, a među razlozima za to su visoko poštovanje bezbednosnih standarda i konstantno unapređenje, samo tokom prošle godine dodato je 200 novih funkcionalnosti.

Prosečan zaposleni danas koristi tri uređaja, tablet, računar i smartfon, a sve više vremena upravo provodi na svojim mobilnim uređajima, koje žele da koriste kako poslovno, tako i privatno, sa što manjim rizikom od gubitka podataka i narušavanja bezbednosti

Mobilno, globalno i jednostavnos u principi na kojima Google Enteprise rešenja funkcionišu, a koja im u tome mogu pomoći.

Na konferenciji je bilo reči i o Chrome OS i Linux operativnim sistemima, kao platformama za Google aplikacije. Sve je više rešenja koja rade iz browsera, a korišćenjem Google aplikacija se eliminišu potrebe za skupim hardverom.

Pročitajte i:  Bivši inženjer Google-a uhapšen zbog navodne krađe AI tajni

Pored toga, predstavljen je Google Search Appliacije, GSA, hardver koji kompanije mogu povezati na svoju mrežu, a koji indeksira sve izvore podataka u vašoj firmi, pri čemu se može podesiti da li i ko može videti određene informacije, kao i da li je pretraga vidjiva na internetu ili samo lokalno.

Među Google Enterprise rešenjima je i Google Maps for Business, koji, između ostalog, može doprineti boljoj optimizaciji rešenja i boljem donošenju odluka.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,