BIZIT plus

Google izbacuje android aplikaciju za strimovanje na Chromebook-ovima

Više ne morate da isprobavate beta verziju da biste strimovali Android aplikacije na svom Chromebook-u. Google je objavio ažuriranje Chrome OS M115 koje čini striming Android aplikacija dostupnim za mnogo više ljudi.

PCPress.rs Image

Chromebook i telefon moraju biti na istoj WiFi mreži

Ova funkcija je i dalje ograničena na nekoliko telefona koji podržavaju Android 13 kompanije Google i Xiaomi. Od Google-a će vam trebati Pixel 4a ili noviji uređaj. U međuvremenu, Xiaomi fanovima je potreban najmanje 12T. I Chromebook i telefon moraju biti na istoj WiFi mreži i fizički blizu. Neke mreže možda ne podržavaju ovu funkciju, ali možete da koristite trenutno privezivanje Chrome OS-a da biste uspostavili vezu ako je potrebno.

Kao i tokom beta verzije, nećete želeti da koristite striming aplikacija za igre ili druge intenzivne Android aplikacije. Ovo je više za odgovaranje na obaveštenja nego za bilo kakvu ozbiljnu posvećenost. Međutim, Chromebook-ovima daje deo integracije telefona koju nalazite u macOS-u i Windows-u i može vam pomoći da ostanete fokusirani dok radite. Nadogradnja M115 vam takođe omogućava da potpišete PDF dokumente i sačuvate potpise za kasniju upotrebu.

Pročitajte i:  TikTok plaća za unapređenje pretraživanja 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,