BIZIT plus

Overwatch 2 stiže na Steam 10. avgusta

Blizzard po prvi put donosi neke od svojih PC igara na Steam. Kompanija je danas objavila da će tranzicija početi sa Overwatch 2 10. avgusta, ali nije ulazila u detalje o tome koji bi drugi naslovi mogli doći na platformu.

PCPress.rs Image

Overwatch 2 dobija veliko ažuriranje istog dana

Predsednik Blizzard-a rekao je u saopštenju da će Battle.net ostati prioritet za njih. Kompanija želi da podseti korisnike da iako će Overwatch 2 biti dostupan na Steam-u, i dalje je potrebno da imate Battle.net nalog da biste igrali igru i pristupili funkcijama kao što je igra na više platformi. Igrači će takođe imati pristup svojoj Steam listi prijatelja i moći će da pozovu prijatelje na Steam. Blizzard nije najavio podršku za Steam Deck, iako to neće sprečiti igrače da pokušaju da pokrenu igru na njoj.

Uz Steam podršku, Overwatch 2 dobija veliko ažuriranje istog dana. Igrači mogu da očekuju PvE misije, novi PvP režim i novog heroja. Blizzard ga naziva Overwatch 2: Invasion. Blizzard nije najavio koji ili kada će drugi naslovi doći na Steam, napominjući da će te informacije deliti kada bude pravo vreme. Oni koji žele da preuzmu igru na Steam-u mogu je sada dodati na svoju listu želja i biće obavešteni kada igra izađe 10. avgusta.

Pročitajte i:  Pet novih igara na Steamu koje ste verovatno propustili 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,