Igre na poklon: Igrajte i uštedite uz Epic

Epic Games Store svake nedelje nudi novu besplatnu igru, a ovog puta su to Homeworld Remastered Collection i Severed Steel. Zainteresovani će moći da ih besplatno preuzmu sve do 3. avgusta, kada nas očekuje neki novi naslov (možda i više).

PCPress.rs Image

Homeworld Remastered Collection je epska, svemirska strategija koja je zauvek promenila RTS žanr. Glavni junak okuplja flotu i gradi imperiju u više od 30 misija koje su smišljene za jednog igrača. Objavljena je još 2015. godine, a da bi ponovo oživela igru koja je stara preko dve decenije. Ocene su odlične, jer nostalgija pomaže.

Severed Steel vam omogućava da pucate do mile volje, a i soundtrack je odličan. U pitanju je FPS za jednog igrača koji jurca za negativcima. Prst je uvek na obaraču, a svaka borba je drugačija – svaki nivo podstiče lučenje adrenalina. Iako ne traje dugo, ova igra se ne zaboravlja lako.

Ljubitelji strategija, ali i oni koji vole da jure negativce, će se sigurno obradovati, a odlične ocene obećavaju nezaboravno iskustvo. Epic garantuje zabavu, pa su igre besplatne – Homeworld Remastered Collection inače košta oko 32 evra, a Severed Steel oko 23 evra.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Kako je jedna banana osvojila Steam