TrendMicro

Google Pixel 4a dolazi sa punch-hole ekranom i 3.5 mm ulazom?

Svi očekujemo da Google ponudi u 2020. godini konkurentni telefon, a kako polako počinju da stižu i prve procurele fotografije od već poznatog i popularnog naloga OnLeaks, Google Pixel 4a možemo očekivati i u prvoj polovini godine.

PCPress.rs Image

Ključna razlika u odnosu na Pixel 4 je u tome da će Pixel 4a model imati napred punch-hole kameru, i jednu kameru na pozadini. Iako će zadržati prepoznatljivi četvorougao sa jačeg modela. Ovaj telefon dolazi sa procsorom srednjeg ranga i baterijom sličnom jačem modelu za koju se sada ipak očekuje da bude bolja. Takođe, ovaj telefon dolazi uz 3,5 mm ulaz za slušalice. 

Displej je navodno nešto veći – 5,7 ili 5,8 inča umesto 5,6. Takođe, jeftiniji uređaj će doći bez ekrana od 90Hz koji Pixel 4 ima. Dodatna sigurnost kod otključavanja licem u vidu “Project Soli” tehnologije ostaje da se vidi da li će biti uključena. Osim toga, na renderima se vidi da će verovatno biti i otključavanja otiskom prsta, te je moguće da neće imati dodatnu sigurnost u tehnologiji otključavanja licem.

Izvor: zdnet

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,