BIZIT plus

Google Pixel 7 bi mogao da se pojavi u prodaji sredinom oktobra

Google je prvi put objavio informacije o Pixel 7 i Pixel 7 Pro telefonima na I/O konferenciji u maju ove godine. Tada je dat uvid u dizajn telefona i potvrđeno je da će ih pokretati Tensor 2 čip. Nove, ovog puta nezvanične informacije ukazuju na mogući datum predstavljanja novih Pixel telefona.

pixel 7

Prema tim informacijama, rezervacije za Pixel 7 seriju telefona mogle bi da počnu od 6. oktobra, najverovatnije odmah nakon zvaničnog press događaja na kome će telefoni biti predstavljeni. Prodaja telefona mogla bi da započne nedelju dana kasnije, 13. oktobra. Takođe, na istom događaju verovatno će biti predstavljen i Pixel Watch pametni sat.

Sličan tajming imala je i aktuelna Pixel 6 serija, koja je predstavljena 19. oktobra prošle godine, a istog dana su počele da se prihvataju i rezervacije.

Ako su ove informacije tačne, do lansiranja nove generacije Pixel telefona ostalo je još dva meseca. Što se tiče specifikacija, očekuje se da će Pixel 7 telefoni imati istu primarnu kameru od 50 MP, trostruki sistem kamera na Pro modelu i dvostruku kameru na „običnoj sedmici“. Prednja kamera će biti unapređena, implementacijom Samsung JN1 senzora od 11 MP, koji podržava i face unlock sistem. Pixel 7 bi trebao da ima 90 Hz OLED ekran, dok će se na Pixel 7 Pro modelu naći 120 Hz OLED panel.

Pročitajte i:  Google će početi sa prikazivanjem AI-generisanih rezultata pretrage javno

Izvor: Android Police

Facebook komentari: