BIZIT plus

GoPro partner summit

Sa velikim ponosom želimo da podelimo sa vama nezaboravno iskustvo sa nedavno održanog GoPro Partner Summit-a. Ovaj izvanredni događaj bio je prilika da se povežemo sa našim dragocenim partnerima i klijentima i podelimo kako mogu da podignu celokupno poslovanje na viši nivo pomoću najnovijih mogućnosti i funkcionalnosti Microsoft Dynamics 365 Business Central sistema, GoPro poslovnih rešenja i Microsoft ekosistema.

PCPress.rs Image


GoPro Partner Summit, održan 14.9.2023. u hotelu Moxy, na jednom mestu okupio je preko 100 stručnjaka iz vodećih kompanija koje posluju u različitim sektorima. Svi prisutni bili su u prilici da iz prve ruke nauče nešto više o digitalnoj transformaciji, novim mogućnostima Business Central-a, otkruju kako da prevaziću poslovne izazove pomoću poslovnih rešenja za Business Central, dobiju detaljne uvide u poslovanje kroz BI (Business Intelligence), saznaju kako da olakšaju obračun zarada, upoznaju sa inovacijama iz Microsoft ekosistema i veštačke inteligencije i vide moć Power Platforme i DMS-a na delu.

PCPress.rs ImageDogađaj je počeo sa uvodnim izlaganjem Petra Miljkovića (GoPro, CEO) koji je srdačno pozdravio goste, a nešto više o našoj društvenoj odgovornosti rekla je Gordana Stefanović Barjaktarević (GoPro, Project Manager) koja je kao gosta na binu pozvala Jolandu Kororu, predsednicu NURDOR-a, nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka, sa kojim GoPro ima odličnu saradnju.

Digitalizacija u poslovanju postala je skoro pa neophodna za uspeh u današnje vreme. U prvoj sesiji želeli smo da najvažnije aspekte teme digitalne transformacije rasvetlimo u razgovoru sa pravim ekspertima u ovom domenu, sertifikovanim konsultantima za digitalnu transformaciju – Goranom Petrovićem (Positive) i Draganom Milanovićem (Mind Group).

PCPress.rs ImageNakon toga došao je red na novitete u domenu ekspertize biznisa GoPro-a, Microsoft Dynamics 365 Business Central-u. Dosta toga se promenilo, pojavile su se dodatne mogućnosti koje štede vreme i čine posao lakšim, a nešto više o tome govorio je Damir Barjaktarević (GoPro, Delivery Director).

Sledeća prezentacija bila je o tome kako i na koji način GoPro omogućuje dodatnu fleksibilnost standardnih sistema uz poslovne aplikacije za Microsoft Dynamics 365 Business Central. Zoran Vasić (GoPro, Project Team Leader) se osvrnuo na WMS rešenja za magacinsko poslovanje, rešenja za proizvodnju, E-commerce rešenja i rešenja za maloprodaju i HORECA.

PCPress.rs ImageDanašnje kompanije suočavaju se sa sve većim izazovima u upravljanju podacima koji se neprestano generišu. U takvom okruženju, poslovna inteligencija postaje ključna komponenta za uspeh, konkurentnost i efikasnost. Đorđe Perović (GoPro, Business Intelligence Developer & Business Analyst) pokazao je kako smo svojim rešenjem koje se oslanja na Business Central omogućili detaljne uvide u poslovanje.

PCPress.rs ImageNačin na koji se vrši obračun plata predstavlja veoma osetljivu oblast. Obračun plata je podložan ljudskim greškama, iziskuje veliku preciznost, oduzima mnogo vremena, a ukoliko se ne uradi na pravi način, može negativno uticati na motivaciju zaposlenih. Biljana Milijić (GoPro, Small Business and Payroll Product Manager) pričala je temu o kojoj interesovanje ne prestaje, a to je obračun zarada „na klik“.

PCPress.rs ImagePosebno nam je bilo drago što smo ugostili cenjene partnere iz Microsoft-a, Nenada Šljivića (Microsoft, Partner Development Manager) i Dejana Pervulova (Microsoft, Senior Partner Solutions Architect). Oni su pokrili jednu od najaktuelnijih oblasti iz Microsoft Dynamics 365 ekosistema, primenu veštačke inteligencije u poslovnim rešenjima.

Poslednju prezentaciju na GoPro Partner Summit-u, održala je Ivana Karabasil (GoPro, Business Development Manager). Ona je kroz primere pokazala kako koristimo Power Platform-u i inovacije u okviru Microsoft ekosistema da obezbedimo namenska poslovna rešenja našim korisnicima.

PCPress.rs ImageNakon finalne prezentacije, naš dan na GoPro Partner Summit-u nije se završio. Usledilo je opuštenje i uživanje u zajedničkom ručku, koji je ujedno bio i prilika za razmenu ideja i iskustava među prisutnima. Ovaj deo događaja je bio podjednako važan kao i formalni deo, jer smo se povezali na dubljim nivoima, stvarajući nove kontakte i jačajući veze sa postojećim klijentima i partnerima.

PCPress.rs ImageMožemo sa ponosom reći da je GoPro Partner Summit bio ogroman uspeh. Svaka prezentacija, svaki razgovor, svaka razmena ideja doprinela je obogaćivanju našeg zajedničkog iskustva.

PCPress.rs ImageHvala svima koji su učestvovali i doprineli da ovaj događaj bude tako poseban. Vidimo se na narednim događajima!

Facebook komentari:
Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima