GoPro: Pristupite digitalizaciji na pravi način

Digitalna transformacija odavno nije izbor, već pitanje opstanka. Kupci žele najbolje i najbrže iskustvo, a kašnjenje se više ne toleriše. Ljudi koji kupuju od vas, uveliko to iskustvo upoređuju s drugima.

Glavni fokus digitalne transformacije se sve više pomera sa proizvoda na potrošače. Zbog toga se kompanije danas oslanjaju na digitalne tehnologije koje im pomažu da ponude proizvode i usluge
potrošačima u pravo vreme, po najboljim cenama.

Nije tajna da je veštačka inteligencija ključ uspeha za odličan pristup digitalnoj transformaciji, ali pored ogromnog interesovanja i galame koju izaziva u medijima, određivanje prave vrednosti koju donosi može da bude izazov.

Koliko je zapravo moćna veštačka inteligencija? Mnogo. Najnovija istraživanja pokazuju da čak 98% kompanija koje koriste veštačku inteligenciju generiše dodatnih 15% prometa.

Pozamašan broj velikih kompanija je objavio svoje planove za budućnost kada je u pitanju veštačka inteligencija, a Microsoft i dalje ostaje lider na tom polju. Ova kompanija poseduje solidan broj AI funkcionalnosti koje su već ugrađene u njihove alate i usluge

Iako ovakve brojke zvuče primamljivo, svet veštačke inteligencije se menja iz dana u dan, pa je zbog toga važno da korisnici odaberu rešenja od kompanija koje konstantno prate trendove, osluškuju potrebe korisnika i iza sebe imaju ekosisteme koji im omogućavaju da jednostavno integrišu veštačku inteligenciju u alate koje koriste. Pozamašan broj velikih kompanija je objavio svoje planove za budućnost kada je u pitanju veštačka inteligencija, a Microsoft i dalje ostaje lider na tom polju. Ova kompanija poseduje solidan broj AI funkcionalnosti koje su već ugrađene u njihove alate i usluge. Zbog toga sve više firmi odlučuje da pokloni poverenje rešenjima iz Microsoft-ovog ekosistema.

Ukoliko želite da odaberete ERP rešenje iz ekosistema koji korisnicima nudi napredne mogućnosti, uključujući i veštačku inteligenciju, Microsoft Dynamics 365 Business Central je savršen izbor.

Pročitajte i:  ALE i TRS za siguran video-nadzor „presents“: Čovečanstvo i nove oči

Otključajte pun potencijal vaše kompanije

Business Central pomaže kompanijama da naprave prvi korak, potreban za svetlu digitalnu budućnost. Radite brže, pametnije, ubrzajte poslovne procese i otkrijte zbog čega ga koristi preko 200.000 kompanija.
Microsoft Dynamics 365 Business Central predstavlja najnoviji Microsoft ERP sistem. Business Central nudi novu vrednost kroz integraciju sa drugim Microsoft servisima u oblaku, uključujući Office 365 i može se prilagoditi ili proširiti za specifične potrebe industrije sa PowerApps, Microsoft Flow i Power BI-em.

PCPress.rs Image

Ovaj ERP sistem predstavlja jedinstveno, zaokruženo rešenje za upravljanje finansijama, operacijama, prodajom i kupcima, skladištima i proizvodnjom kao i priliku za lak prelazak sa programa za računovodstvo i zastarelih ERP sistema.

Suština je da uz Business Central imamo priliku da istovremeno:

  • Koristimo benefite non-stop dostupnog ERP sistema.
  • Olakšamo korisnicima posao tako što ih smeštamo u poznato, intuitivno okruženje koje daje najbolje od Office paketa.
  • Imamo veliku prednost u odnosu na konkurenciju zbog efikasnijeg i bržeg poslovanja.

Brz protok informacija, automatizacija i unapređenje poslovnih procesa, moćan sistem izveštavanja i integrisanost ovog ERP rešenja, pomoći će u povećanju produktivnosti i kvalitetnijim odlukama onih koji vode kompaniju.

Ovo vrhunsko poslovno rešenje malim i srednjim firmama nudi moćno, a istovremeno povoljno rešenje koje može da se prilagodi potrebama firme i koje se razvija zajedno sa njom.

Otkrijte svet prepun mogućnosti

Pokrijte sve potrebe sa jednim rešenjem – Obezbedite nesmetan rast poslovanju sa rešenjem koje povezuje prodaju, marketing, uslugu, finansije i ostale timove u okviru vaše firme kako bi se brže adaptirali svim promenama na tržištu i ostvarili besprekorne rezultate.

Povećajte prodaju i poboljšajte odnos sa kupcima – Business Central će vam dozvoliti da sa lakoćom odgovorite na zahteve ili žalbe kupaca, prepoznate prilike za poboljšanje podrške, pratite ponašanje kupaca i još mnogo toga.

Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Podignite produktivnost na viši nivo – Održite optimalan nivo produktivnosti, postignite više u toku dana, smanjite mogućnost ljudske greške, automatizujete procese, pristupite važnim podacima u svakom trenutku i omogućite zaposlenima da brže obavljaju svoje zadatke.

Smanjite troškove – Automatizovanjem zadataka, efikasnijim radom, brzim pristupom relevantnim informacijama, predviđanjem potencijalnih problema i donošenjem boljih odluka možete značajno da smanjite operativne i administrativne troškove.

Automatizujte ručne procese – Dozvolite Business Central-u da preuzme one nezanimljive zadatke, kako biste mogli da produktivno provedete vreme i fokusirate se na ono što je najbitnije – razvijanje vaše firme.
Obezbedite pristup sveobuhvatnim izveštajima – Recite zbogom uvoženju i izvoženju podataka širom različitih sistema koje koristite. Pogledajte automatske izveštaje na jednom mestu i pristupite im preko bilo kog uređaja, na bilo kojoj lokaciji.

Kompleksne integracije su prošlost – Sa Business Centralom možete da upravljate svim odeljenjima i ograncima u okviru firme i sve to uz pomoć jednog, jedinog rešenja.

Garantovana sigurnost podataka – Pitate se kako da zaštitite podatke? Sa MS Dynamics 365 Business Central-om možete biti 100% sigurni da su vaši podaci bezbedni. Autentifikacija i verifikacija korisnika je odlično organizovana. Podaci su zaštićeni šifrovanjem u Business Central-u.

Jednostavno se koristi – Kao jedan od Microsoft-ovih proizvoda, Business Central izgleda i funkcioniše kao i ostali njegovi proizvodi i tehnologije koje zaposleni već koriste u svakodnevnom poslovanju. Prepoznatljivost rešenja zahteva minimalnu obuku za korišćenje, što u velikoj meri umanjuje troškove, a sa druge strane, korisnici brzo prihvataju rešenje i sve njegove benefite koje koriste u svom poslu.

Pronađite dodatne aplikacije na App Source-u – AppSource Vam daje mogućnost dodavanja novih aplikacija koje nude rešenje za sve poslovne prepreke. GoPro je do sada na AppSource-u objavio 17 aplikacija koje već možete da preuzmete.

Pročitajte i:  Salesforce kao holističko biznis rešenje

Besprekorna integracija sa Microsoft alatima koje već koristite

PCPress.rs Image

Jedna od ključnih pogodnosti Microsoft Dynamics 365 Business Central-a jeste jednostavna integracija sa ostalim Microsoft-ovim aplikacijama, što ga čini savršenim za sve one koji svakodnevno koriste Microsoft-ove alate.

Office – Business Central se lako integriše sa Microsoft Office aplikacijama kao što su Word, Excel i Outlook, omogućavajući korisnicima da upravljaju podacima iz Business Central-a u okviru dobro poznatog Office interfejsa. Na primer, možete koristiti Excel za analizu podataka ili kreiranje izveštaja, a u mogućnosti ste i da ih zatim podelite sa kolegama putem Outlook-a.

Power BI – Uz pomoć integracije sa Power BI-em možete da kreirate detaljne analize i izveštaje, kontrolne table (dashboards-a), kartice rezultata (scorecards-a), da pratite ključne indikatore performansi (KPI) kako bi poboljšali performanse poslovanja.

Power Platform – Ukoliko želite da analizirate podatke, stvorite nove aplikacije bez prethodnog programerskog znanja, automatizujete procese i još mnogo toga, integracija sa Power Platform-om će vas oduševiti.

Microsoft Teams – Ovo je platforma za komunikaciju koja objedinjuje čet, sastanke, pozive i saradnju na jednom mestu. Business Central se integriše sa Teams-om, što znači da možete da komunicirate o
određenoj porudžbini ili projektu i podelite dokumenta i podatke iz Business Central-a bez napuštanja Teams interfejsa.

Spremni ste za rast? Javite nam se!

Olakšajte obavljanje svakodnevnih zadataka i omogućite vašoj firmi da napreduje brže nego ikada. Na sajtu www.gopro.rs možete pronaći više informacija o samom rešenju. Javite nam se da vam pomognemo da radite još bolje!

gopro.rs

Autor: Ivan Kovačević, Marketing Assistant, GoPro d.o.o.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,