GoPro proslavio deset godina poslovanja

Za GoPro je 2019. godina cela u znaku desetogodišnjice poslovanja koju obeležavaju i pozitivnih promena koje su uveli i koje žele da uvedu. U sredu 2. oktobra, u Bitef Art Cafe-u zajedno sa zaposlenima, klijentima, partnerima i prijateljima firme, uz odličnu muziku i veselu atmosferu, proslavili su deceniju poslovanja i nove poslovne pohode.

PCPress.rs Image

Petar Miljković, Direktor GoProa, pozdravio je sve goste i podelio par zanimljivih informacija o GoPro-u: “Za 10 godina naša kuća je prošla put koji često nije bio lak, ali koji je uvek bio ispravan. Važno mi je da svi prisutni znaju da nam je na prvom mestu zadovoljstvo zaposlenih, a odmah zatim zadovoljstvo klijenata, jer duboko verujemo da zadovoljni zaposleni čine klijente zadovoljnima. U narednom periodu planiramo da rastemo kao i do sad: u skladu s realnošću i mogućnostima, stalno i stabilno, ni premalo, ni previše. Takođe planiramo da ne menjamo način rada, odnosno da sa svim klijentima ulazimo u ravnopravan odnos, koji mora da bude fer za sve. Planiramo i da nastavimo sa pojačanjem našeg prisustva globalno. S ponosom mogu da istaknem da za sada još samo u Australiji nemamo klijente i da je kvalitet, znanje i posvećenost i pristup poslu prepoznat u celom svetu, ne samo u Srbiji i bivšoj SFRJ. Nastavićemo da ulažemo u naše zaposlene, u njihovo znanje i veštine. Smatramo da su naše koleginice i kolege naša najveća vrednost, te da su nam važne i porodične vrednosti. Na kraju, želim da se zahvalim svim našim zaposlenima, našim klijentima i partnerima. Naravno, bez vas ne bismo bili tu gde jesmo. Hvala vam na poverenju – trudićemo se da ga uvek opravdamo i da sutra budemo bolji nego što smo danas.”

Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima
PCPress.rs Image
Petar Miljković, Direktor GoProa

Uručene su Zahvalnice najvažnijim partnerima, kompaniji Microsoft i Žejn, sa kojima GoPro sarađuje skoro od samog početka poslovanja, sa željom da i u buduće uspešno radimo kao i do sada. U ime kompanije Microsoft, zahvalnicu je primio Željko Vujinović, direktor kompanije Microsoft u Srbiji. Vujinović od 2014. godine, predvodi posvećen i dinamičan tim i svojom je ekspertizom i bogatim iskustvom u oblasti informacionih tehnologija doprineo uspešnom razvoju kompanije, ali i srpskog digitalnog tržišta. Zahvalnicu za kompaniju Žejn, primio je Ernest Žejn, vlasnik kompanije. Kompanija predstavlja slovenačko-nemačku grupaciju koja, kroz svoj proizvod ShakeSpeare sistem za upravljanje dokumentima i poslovnim procesima, digitalizuje i transformiše rad i poslovanje mnogih kompanija širom Evrope.

PCPress.rs Image

Kao odgovorni član društva, GoPro je oduvek bio aktivno uključen u društveno odgovorne projekte, posebno one okrenute deci. Od samog osnivanja, kompanija puno ulaže i neguje društveno odgovorne vrednosti. Zaposleni kompanije takođe dele ove vrednosti, pa su iz tog razloga sve akcije koje je kompanija organizovala u tom smislu, imale punu podršku i zalaganje celog GoPro tima. Predstavnici Fondacije SOS dečijih sela sa kojima su organizovali i podržali niz humanitarnih akcija, pozdravili su goste i pozvali ih da se priključe projektima koje njihova organizacija vodi, u meri u kojoj je to moguće. Dobra zabava i odlična muzika poverena je bendu Penthouse Benda iz Niša.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,