ePlaneta

GoPro – vaši eksperti za Business Central

Business Central za mali biznis je rešenje koje je napravila kompanija GoPro, vodeći Microsoft Gold partner u oblasti implementacije ERP rešenja.

PCPress.rs Image

Business Central za mali biznis je stvoren kao odgovor na potrebu tržišta za novom vrstom implementacije ERP-a. GoPro je u čestim razgovorima sa malim firmama sagledao i prepoznao potrebu za spremnim, proverenim, fleksibilnim, standardnim, a pristupačnim rešenjem, koje odmah može da se koristi. Ovo rešenje se koristi u 195 zemalja a globalan broj korisnika je 3,000,000.

Business Central za mali biznis je omogućio da moćno ERP rešenje kao što je Microsoft Dynamics 365 Business Central, sada bude dostupno i malim firmama. Uz brzu i jednostavnu implementaciju, fleksibilnost koja može da prati rast firme i proširenje delatnosti, pristupačnu cenu, primere dobre svetske prakse koji su prožeti kroz sam sistem, usklađenost sa zakonima Republike Srbije, Business Central za mali biznis u ovom trenutku predstavlja najbolji mogući izbor za male firme koje imaju želju da dobro posluju i rastu.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  ERP-a i igara
Računari i Galaksija
Tagovi: ,