Gran Turismo 7 odložen za 2022. godinu

Gran Turismo serijal se ipak neće vratiti 2021. godine, onako kako je do sada bio plan. Sony je potvrdio da će sledeći deo, Gran Turismo 7, stići 2022. godine, a ne ove godine. Kašnjenje je objašnjeno pandemijom COVID-19.

PCPress.rs Image

Krivac za odlaganje – koronavirus

Na Gran Turismo 7 su uticali proizvodni izazovi povezani sa COVID-om i zbog toga će izaći kasnije, tokom 2022. godine, objavila je kompanija koja stoji iza ovog trkačkog serijala. Sa stalnom pandemijom to je dinamična i promenljiva situacija, a neki kritični aspekti proizvodnje igara usporeni su tokom poslednjih nekoliko meseci. Kompanija najavljuje da će objaviti više detalja u narednom periodu o svemu.

Sony i Polyphony Digital otkrili su početne detalje o igri prošlog jula, sedam godina nakon što je tvorac serije Kazunori Iamauchi rekao: „ne želimo predugo da čekate na Gran Turismo 7.“ Franšiza je poznata po kašnjenjima, pa činjenica da GT7 prelazi na sledeću godinu verovatno ne bi trebalo da predstavlja veliko iznenađenje. Ipak, to će biti razočaranje za fanove koji će morati još malo da sačekaju.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: