HBO GO raspoloživ u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini

HBO Srednja Evropa (HBO CE), vodeći provajder usluge vrhunskih filmskih kanala u srednjoj Evropi lansirao je 19. maja uslugu HBO GO u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini.

HBO_GOHBO GO je usluga "video na zahtev" (VideoonDemand) koja se može koristiti na svakom računaru koji ima širokopojasnu vezu na Internet, a od sada je dostupna svim SBB korisnicima Interneta i HBO Premium paketa, u okviru SBB D3 digitalne televizije.

HBO GO nudi najnovije filmove i odabrana ostvarenja originalne HBO produkcije, dostupne čak i pre njihovog premijernog prikazivanja na standardnim HBO kanalima.

Ova usluga omogućava korisnicima da gledaju odabrani program na svom računaru kad god to žele, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, tako što mogu gledati filmove ili serije koliko god često to žele. Ova usluga će biti dostupna pretplatnicima na području zemalja bivše Jugoslavije i Bugarske, što znači da korisnik može da putuje kroz Srbiju, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Sloveniju i da, uz odgovarajuću brzinu internet veze, uživa u HBO GO sadržaju u svakoj od ovih zemalja.

Pročitajte i:  SBB predstavlja novi EON Video klub i ekskluzivne domaće premijere

HBO GO pretplatnicima mesečno nudi više od 100 sati različitih programa: filmova, serija, dokumentarnih programa i koncerata. Ponuda se nedeljno ažurira, tako da je u ponudi uvek nešto novo za gledanje.

Koristeći SBB MOJ PIN, sada možete uživati u ekskluzivnoj HBO GO usluzi, koja je dostupna isključivo korisnicima SBB interneta.

HBO Adria

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,

One thought on “HBO GO raspoloživ u Srbiji, Sloveniji i Bosni i Hercegovini

Comments are closed.