HBO Max povećava cena paketa bez reklama

Warner Bros. Discovery po prvi put povećava cenu pretplate za HBO Max. Novi korisnici na planu bez oglasa plaćaće 16 dolara mesečno. Postojeći pretplatnici, koji trenutno plaćaju 15 dolara mesečno, od sledećeg obračunskog ciklusa plaćaće paket 1 dolar skuplje.

hbo max

HBO Max i Discovery+ se spajaju u zajedničku platformu

HBO Max je debitovao u maju 2020, tako da je prošlo skoro tri godine bez povećanja cene. WBD planira da spoji HBO Max i Discovery+ ovog proleća, tako da je vreme povećanja cena intrigantno, s obzirom na to da kompanija nije navela koliko će kombinovana usluga koštati, pa čak ni novo ime platforme. Izveštaj prošlog meseca sugerisao je da se spojeni servis za strimovanje može jednostavno nazvati „Max“.

Otkako su se WarnerMedia i Discovery spojili kako bi stvorili WBD prošle godine, kompanija smanjuje troškove HBO Max-a. Otkazala je neke projekte, uklonila naslove koje poseduje sa platforme i isključila neobjavljene ekskluzivne filmove u korist otpisa poreza. Uprkos dodavanju novijih emisija, filmova i drugog sadržaja na platformu poslednjih meseci, postoji slučaj da WBD naplaćuje više za manje.

Pročitajte i:  HBO Max uskoro menja ime u Evropi

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: