ERP 2024

Hogwarts Legacy stiže tokom praznične sezone

Hogwarts Legacy će stići na PC, Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One i Xbox Series konzole tokom praznika. Igra je prvobitno trebala da izađe 2021. godine, ali je kasnije odložena za 2022.

Hogwarts Legacy stiže tokom praznične sezone

Hogwarts Legacy vas vodi u svet magije

WB Games Avalanche je izbacio trejler koji nudi prvi pogled na to kako će igra izgledati. Hogwarts Legacy je spin-off univerzuma Harry Pottera, ali se dešava mnogo pre događaja iz knjiga. Radnja je smeštena u 1800-te gde igrači pohađaju svoju petu godinu u Hogworts školi veštičarenja i čarobnjaštva, gde će učiti čini, kuvati napitke, uzgajati magične biljke, krotiti divlje zveri i pohađati časove. Igrači imaju jedinstvenu sposobnost da manipulišu drevnom magijom i uz to drže ključ za spas čarobnjačkog sveta od mračnih sila.

Koliko god to zvučalo poznato, ovo je igra puna originalnih priča i autorka Hary Pottera, JK Rowling, nije direktno uključena u njen razvoj. Hogworts Legacy sadrži nove profesore, studente, negativce, mentore i stvorenja, kao i neke poznate duhove. Igrači će moći da lete na metli, steknu prijatelje koji će im se pridružiti u misijama i nadograditi svoje sposobnosti na osnovu toga kako vole da igraju. Nije sve sadržano ni u Hogwortsu, jer su i Hogsmeade prodavnice takođe dostupne za istraživanje.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: