BIZIT 2022

Honor 20 postao dostupan u Srbiji

Kompanija HONOR danas je objavila informaciju o dostupnosti svog najnovijeg modela pametnog telefona, HONOR 20, kako kod mobilnih operatera tako i kod maloprodajnih partnera. HONOR 20 se u prodaji kod tri najveća mobilna operatera u Srbiji nalazi od 15. jula, dok će polovinom avgusta biti dostupan i kod svih ovlašćenih maloproadajnih partnera, po ceni od 64.990 RSD.

PCPress.rs Image

Kompanija HONOR je takođe ostvarila izvanredne rezultate, pa se tako brend HONOR ove godine našao na prvom mestu po obimu i prihodu u kategoriji Android pametnih telefona. HONOR 20 pametni telefon, glavni model iz HONOR 20 serije, takođe je osvojio priznanje za najprodavaniji uređaj u kategoriji Android pametnih telefona na ovoj platformi.

PCPress.rs Image

HONOR 20 serija, koji čine mobilni telefoni HONOR 20 LITE, HONOR 20 i HONOR 20 PRO, predstavljena je u Londonu, 21. maja ove godine.Ono  što karkteriše HONOR 20 seriju jeste jedinstven i atraktivan dizajn, kao i neverovatne fotografske mogućnosti, pa je tako HONOR 20 telefon dobio pohvale i pozitivne komentare brojnih tehnološki medijskih redakcija, kao što su GSMArena, Tech Advisor, Stuff i Mashable. Budući da poseduje najbolju četvorostruku AI kameru u svojoj kategoriji, kao i da obezbeđuje najbolje aprformanse, HONOR 20 je sa razlogom osvojio brojne preporuke i pohvale, kako od krajnjih korisnika tako i od medija.

Pročitajte i:  YouTube bi uskoro mogao da dozvoli korisnicima da zumiraju video snimke

PCPress.rs Image

„Želimo da iskoristimo ovaj trenutak i da korisnicima u Srbiji, koji su godinama u nazad podržavali naše proizvode i kreativnehonke iskuse sve kvalitete ovog modela.” – izjavila je Maja Knežević, preh

dstavnik kompanije HONOR u Srbiji.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,