BIZIT plus

HP dobio nagradu “Beogradski pobednik”

Milos Djurkovic_Direktor HP Srbija prima priznanje u ime kompanije Beogradski pobednik zqa 2012U godini proslave desetogodišnjice rada u Srbiji, dobro poslovanje kompanija HP dobilo je još jednu potvrdu u vidu prestižne nagrade „Beogradski pobednik“ koju tradicionalno dodeljuje Privredna komora Beograda.

„Izuzetno nam je drago da je i Privredna komora Beograda uspela da prepozna naš kvalitetan rad u prethodnoj deceniji i da baš u ovoj jubilarnoj godini dobijemo veoma značajno priznanje. Ova nagrada će nas dodatno motivisati da ostanemo trendseteri u oblasti našeg poslovanja, a takođe ćemo nastaviti sa aktivnostima u oblasti društveno odgovornog poslovanja” izjavio je Miloš Đurković, generalni direktor kompanije Hewlett-Packard u Srbiji.

Ova nagrada se dodeljuje od 1985. godine najuspešnijim kompanijama i pojedincima koji su svojim radom ostvarili nadprosečne rezultate u privređivanju, razvoju i napretku privrede u Srbiji. Pored kompanije HP, ovogodišnja priznanja za ostvarene rezultate u privređivanju dobilo je još sedam preduzeća i institucija.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora