BIZIT plus

HP: Novi modeli DeskJet štampača

hpphotosmartKompanija HP danas je predstavila novu generaciju svojih inkdžet štampača. U ugodnom ambijentu beogradskog restorana Caruso bilo je organizovano fotografisanje pogleda sa 8. sprata zgrade na Terazijama i isprobavanje kvaliteta otiska novih štampača.

Bojan Grubač, u HP-u zadužen za inkdžet štampača, ukratko je prošao kroz 20 godina istorije ove tehnologije štampe i predstavio nove modele namenjene različitim tipovima korisnika. Modeli Deskjet D1660, D2660 i D5660 predstavljaj tradicionalna rešenja za manje zahtevne korisnike i one kojima nije potreban integrisan skener.

Nove serije kancelarijskih modela čine Officejet 8000 modeli bez integrisanog skenera, i dve linije (6500 i 8500) sve-u-jednom rešenja. Novi kancelarijski modeli pružaju do 50% jeftiniju štampu u odnosu na laserske modele, a prilagođeni su primeni u malim i srednjim preduzećima.

All-in-One modeli Deskjet F2480 i F4580 namenjeni su onima koji žele sveobuhvatne mogućnosti. Od kvalitetne štampe u poslovnom okruženju, preko kvalitetnog foto otiska, do veoma upotrebljivog skeniranja. Za one koji štampaju skoro isključivo fotografije tu je čak pet novih modela: Photosmart C4683, HP Photosmart C4783, Photosmart Wireless, Photosmart Plus i Photosmart Premium.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

Svi štampači su crne boje umesto dosadašnje kombinacije bele i sive, a dolaze i u novim crnim kutijama usklađenim sa pakovanjem drugih novih HP proizvoda, što olakšava prepoznavanje HP rešenja u prodavnicama. Pored toga, uprošćen je sistem kertridža koje novi inkdžet modeli koriste tako da će korisnici lako pronaći one koji odgovaraju štampaču koji koriste. Treba istaći i da u svakoj seriji postoje i modeli sa mogućnostima bežičnog povezivanja (svi takvi modeli koriste WiFi a neki imaju i Bluetooth podršku) što omogućava fleksibilnu upotrebu štampača.

Svi modeli se u najskorije vreme očekuju na domaćem tržištu, a svi zainteresovani ih mogu isprobati i saznati detalje o njima u HP Demo centru u Brankovoj ulici u Beogradu.

Facebook komentari: