HP organizuje skup o virtuelizaciji

virtKompanija HP organizuje skup o aktuelnoj svetskoj temi virtualizacije kako bi korisnicima prenela svoje veliko iskustvo na koji način da ostvare uštedu troškova poslovanja i kako da njihove kompanije ostanu čvrste tokom nestabilinih ekonomskih vremena.

Skup će se odvijati pod sloganom “Sada je vreme za virtuelizaciju!” kao bi ukazali vodećim menadžerima domaćeg ekonomskog tržišta da postoje rešenja da troškovi budu niži, a rezultati rada kvalitetniji. Biće prikazano kako je moguće smanjiti troškove i istovremeno ispuniti zahteve korisnika i tržišne potražnje.

Razgovaraće se o tehnologiji i procesima za kreiranje kompletne i efikasne konsolidacije IT infrastrukture, o tome kako virtualizacija koristi poslovanju i kako HP serveri i storidži, VMware softver i novi Intel Xeon procesori serije 5500, zajedno mogu da povećaju operativnu efikasnost svake kompanije, u svetu i kod nas.

U organizaciji događaja, zajedno sa HP-om, učesvuju kompanije Intel i VMware, a događaj će biti u četvrtak, 28. maj 2009. godine u 9 časova, u hotelu Zira.

Kako biste prisustvovali potrebno je izvršiti registraciju putem linka: www.hp.rs/virtualizacija.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Intel nema planove za izgradnju fabrike poluprovodnika
SBB

Tagovi: , , , , ,