ERP 2024

HP predstavio nove usluge i aplikacije koji podižu kvalitet štampe

HP Inc. je predstavio novi niz Office Printing inovacija koje omogućavaju neometanu integraciju uređaja u moderno radno mesto. U okviru prezentacije održane na Adi Ciganliji za predstavnike medija i partnere, HP je demonstrirao nove usluge, kao i mogućnosti koje poseduju štampači najnovije generacije.

PCPress.rs Image

„Mi nastavljamo da budemo lideri i poboljšavamo proizvode i rešenja za naše partnere – bez obzira kada su počeli da koriste naše proizvode“, izjavila je Sara Majkić, menadžerka HP kategorije proizvoda za štampu za Adrijatik region. „Naš robustan portfolio – sa pametnijim rešenjima i servisima, bezbednošću i najjačom linijom štampača i MFP-a u industriji – mi stalno razvijamo, pružajući ono što je preduzećima potrebno danas, ali i u budućnosti.“

 Pametnija rešenja i servisi

Srž HP-ove najave o inovacijama, čini skup poboljšanih rešenja i servisa koji korisničko iskustvo čine još boljim.

JetAdvantage Apps: Jednostavan skup alata namenjen kreiranju i primeni radnih procesa na dokumentima u oblaku. JetAdvantage Apps omogućavaju HP-ovim zvaničnim prodajnim partnerima da prilagode HP multifunkcionalne printere (MFP) korisnicima kroz personalizovani skup servisa u skladu sa njihovim individualnim načinom rada, čime se štedi vreme i novac preduzeća pošto rukovanje papirima postaje jednostavno poput rukovanja podacima u digitalnom obliku. HP je na putu da ponudi najširi spektar integrisanih radnih procesa sa 35 aplikacija (dostupnih od leta 2019. godine) i 200 razvojnih partnera.

Pročitajte i:  Epson predstavlja najnoviju evoluciju linearnog inkdžet štampanja bez zagrevanja

Smart Device Services (SDS): Zasnovana na računarstvu u oblaku, HP SDS tehnologija drastično smanjuje cene servisa, maksimalno povećava trajanje neprekidnog rada uređaja i pruža fantastične servise za milione uređaja širom sveta. Kod partnera koji koriste SDS rešenje, troškovi su u proseku smanjeni za 15 odsto. SDS može daljinski rešiti neke probleme, a takođe može pružiti serviserima informacije na osnovu kojih poprave 5-10% uređaja više prilikom prvog dolaska, često postižući i da prilikom tog dolaska poprave čak 95% uređaja. SDS sada može da predvidi kvarove ključnih komponenti uređaja i pre nego što se oni dese, omogućavajući popravku dok se uređaj još nije ni pokvario, što znači da korisnici praktično imaju uređaj koji sve vreme radi.

PCPress.rs Image

Lider u sigurnosti štampača

Prema nedavnoj studiji HP-a, dok je 83 odsto ispitanika učinilo svoje računare bezbednim, a 55 odsto svoje mobilne uređaje, samo 41 odsto njih vodilo računa o sigurnosti mreže, kontroli pristupa, zaštiti podataka ili bezbednosti krajnje tačke na svojim štampačima. Imajući to na umu, sve više klijenata povećava svoje zahteve koji se tiču sigurnosti štampača, oblasti u kojoj je HP lider u sferi sigurnosnih rešenja i nezavisnim uslugama, što pruža pobedničku prednost njegovim partnerima. HP je jedina kompanija za štampu koja zadovoljava NIST zahteve za sajber otpornost, ima Bug Bounty program, kao i ugrađeni sistem za praćenje ulaznog i izlaznog malvera, sa mogućnošću „samoizlečenja“.

Pročitajte i:  Intel je i dalje najveći proizvođač računarskih procesora

HP je jedini proizvođač štampača koji ima SD-PAC sertifikate za firmver i softver sa robusnom i sigurnosnom primenom softvera tokom celog ciklusa korišćenja uređaja – tokom planiranja, razvoja i testiranja. Sertifikati uključuju HP FutureSmart firmver, HP JetAdvantage Security Manager, HP Access Control, HP JetAdvantage SecurePrint i HP JetAdvantage Insights.

Povećavajući svoju posvećenost sigurnosnim treninzima za partnere, njihovom sertifikacijom i prodajnim alatima, HP sada širi prodajne alate kako bi lakše procenio krajnje potrebe korisnika, razvio predloge i izgradio sigurnosne prakse koje stvaraju prihode. Do danas, HP je omogućio bezbednosnu obuku za više od 700 partnera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,