QNAP Mikroprinc

HP Technology@work konferencija danas u Beogradu

U prostorijama beogradskog hotela Hyatt danas se održava godišnja konferencija HP Technology@Work.

1378260_10151785652194760_431451662_n (1)Tokom konferencije prisutni će, od vodećih HP stručnjaka, moći da čuju o najnovijim HP tehnologijama, rešenjima i uslugama, kao što su trendovi u oblasti infrastrukture za data centre, 3PAR storage tehnologiji, G8 ProLiant serverima, ali i o uslugama koje korisnicima omogućavaju da unaprede upravljanje poslovnim i IT rizicima, povećaju dostupnost IT-a u skladu sa poslovnim potrebama i razviju složena IT okruženja. Konferencija pokriva i HP backup i recovery rešenja, HP mrežna rešenja, govoriće se i o HP cloud rešenjima.

Na otvaranju konferencije, generalni direktor kompanije HP Srbija, Miloš Đurković, rekao je da su želeli da izbegnu velike priče i uopštene koncepte i trendove, već su želeli da ovogodišnja konferencija bude tehnološki skup na kome će se govoriti o konkretnim rešenjima i HP infrastrukturi.

U uvodnom delu konferencije govorili su i Wolfgang Privas, HP Storage division EMEA, koji je rekao da HP želi da kreira novi stil IT-ja, jer trenutni data centri nisu održivi. Privas je govorio i o tome koliko je otvorena tehnologija važna, te da su HP rešenja zasnovana na uspostavljenim standardima, otvorena za integraciju. HP želi korisnicima da pomogne da unaprede svoju IT infrastrukturu, rekao je on.

Pročitajte i:  Novi HP Envy 14 će imati bateriju od 16,5 sati trajanja

O tome šta je HPN strategija i šta je to što oni nude korisnicima govorio je treći izlagač u uvodnom delu koji, Akradiusy Gledrojc, HP Networking division EMEA, koji je takođe naglasio princip otvorenosti, po kome se, prema njegovim rečima, HP rešenja razlikuju od konkurentskih rešenja na tržištu.

Facebook komentari:
PC Press - Video konferencije

Tagovi: ,