ERP 2024

HTC EVO 3D – 3D telefon za treću dimenziju bez naočara

HTC EVO 3D - 3 views HTC korporacija je danas najavio dolazak HTC EVO 3D telefona na evropsko tržište. Pružajući ultimativan 3D doživljaj bez naočara, HTC EVO 3D telefon sa modernim dizajnom i najnovijim HTC Sense™ iskustvom, omogućuje jednostavno snimanje i razmenu 3D kućnih filmova i fotografija sa prijateljima i porodicom. HTC Watch je takođe na raspolaganju vlasnicima ovog snažnog multimedijalnog uređaja, omogućujući im da pored svojih 3D filmova uživaju i u holivudskim filmskim hitovima.

“Pametni telefoni su napravili pravu revoluciju u načinu na koji ljudi komuniciraju i zabavljaju se dok su u pokretu. Sada možete da nosite omiljene filmove, muziku, fotografije i igrice u džepu, gde god da krenete,” rekao je Florian Seiche, predsednik kompanije HTC za Evropu, Bliski istok i Afriku. “HTC EVO 3D omogućuje ljudima da istražuju ovaj novi tehnološki trend gde god da se nalaze, pružajući im mogućnost da snime i podele trenutke iz svog života sa prijateljima i porodicom u fenomenalnom 3D formatu.”

3D bez naočara

Fenomenalni stereoskopski ekran podrazumeva da u 3D efektima možete da uživate na prirodan način, dok fotografije i video snimci naviru iz ekrana, bez dosadnih 3D naočara. Ponovo proživite dragocene trenutke kao da ste opet tamo i gledajte živopisne video snimke snimljene dvostrukom kamerom od 5 megapiksela na vašem HTC EVO 3D telefonu.

Pročitajte i:  Facebook ažurira video plejer

Zabava u pokretu

Zabava poprima sasvim novu dimenziju, uz 3D filmove, video snimke, slike i igrice koji iskaču iz qHD ekrana od 4,3 inča. Ovaj virtuelni 3D efekat, zajedno sa stereo surround zvukom, stvara novi svet koji možete da istražujete i delite. HTC EVO 3D pokreće moćan Qualcomm® Snapdragon™ procesor od 1,2 gigaherca sa dvostrukim jezgrom, koji ne samo što podržava 3D format, nego omogućuje i brzo pretraživanje, trenutno snimanje fotografija i odličnu reprodukciju HD (720p) video snimaka.

HTC Sense

Najnovije HTC Sense iskustvo upotpunjuje dizajn HTC EVO 3D telefona. Uskočite u 3D meni i prilagodite aktivni lockscreen, transformišući ga u prozor u realnom vremenu ka najbitnijim sadržajima, od foto albuma do novosti na društvenim mrežama. Bilo da je u pitanju elektronska pošta, društvene mreže ili surfovanje internetom, aktivni lockscreen postaje personalizovano mesto pristupa za trenutan ulazak u Vaše omiljene aplikacije samo jednim pokretom. HTC-ova aplikacija Weather sa ikonicama je takođe tu i omogućuje Vam da letite kroz oblake i uživate na suncu, uz predivne nove 3D animacije preko celog ekrana.

Pročitajte i:  Ko bi mogao kupiti TikTok?

Snimite trenutak

Dve kamere od 5 megapiksela na HTC EVO 3D telefonu su poboljšane novim dodacima, koji Vam pomažu da snimite savršen trenutak čim ga ugledate. Veoma lako pređite sa 2D na 3D i obrnuto, u zavisnosti od raspoloženja, i dodajte novi kreativan izgled fotografijama pomoću Tiltshift efekta – selektivnim zamagljivanjem delova fotografije. Kamera takođe ima dobre performanse čak i pri lošem osvetljenju, zahvaljujući velikoj širini otvora blende f/2.2, a video snimci se snimaju u kristalno čistoj rezoluciji od 720p, pri brzini do 30 frejmova u sekundi, čineći HTC EVO 3D savršenim za snimanje večernjih izlazaka s prijateljima.

Vrhunski dizajn, zapanjujuće performanse

Koristeći dizajnerski jezik HTC brenda, vrhunski izgled HTC EVO 3D je unapređen njegovim dimenzijama i upadljivim kućištem dvostruke kamere. Zadnji deo HTC EVO 3D ima glatke linije koje čine da telefon izgleda moćno, ali ipak prirodno leži u ruci.

Izvor: http://www.htc.rs/

Facebook komentari: