Huawei donosi vanvremenski biserni dizajn kroz svoj najnoviji flagship telefon

Kako mnogi pametni uređaji naginju ka jednobojnom, minimalističkom dizajnu, retko se viđa da tehnološki brendovi eksperimentišu i da se odvajaju od ustaljenih trendova kada se radi o estetici uređaja.

PCPress.rs Image

Baš je to razlog koji je doveo do toga da nedavno lansiranje proizvoda Huawei P60 Pro privuče pažnju mnogih ljubitelja interesantnih i inovativnih gedžeta glamuroznog izgleda. Rokoko biserni dizajn je oduševio korisnike svojom jedinstvenošću, kao i načinom izrade.

Rokoko era donosi večnu lepotu

Rokoko potiče od reči „Rocaille“, koja je predstavljala dekorativni barokni stil. Rocaille stil je koristio minijaturne predmete kao što su baštenski šljunak, kamenje i školjke, formirajući nepravilan vizuelni komad koji je pružao inspiraciju i svetu umetnosti. Rokoko stil se postepeno razvijao i postao dovoljno popularan da se koristi i u likovnoj umetnosti, a njegova asimetrija i izražena vizuelna estetika postali su njegov potpis. Nastavljajući svoju tradiciju, Huawei P60 Pro u rokoko bisernoj verziji usvaja vanvremenske izraze baroknih remek-dela i pokazuje svu svoju jedinstvenost – kako kroz karakteristike i fenomenalne funkcije samog uređaja, tako i kroz svoj upečatljiv dizajn.

PCPress.rs Image

Poseban proces izrade biserne spoljašnjosti telefona Huawei P60 Pro

Pri kreiranju ovog fenomenalnog uređaja kombinovane su zanatske metode sa savremenim proizvodnim tehnikama, uz neprestano istraživanje mogućnosti inoviranja, kako bi se ostvario idealan i unikatan dizajn. Inspiracija je potekla od jednog italijanskog dizajnera, koji je verodostojno došao do efekta bisera. Proizvođač je svaki uređaj posebno obrađivao kako bi postigao višeslojnu strukturu, a kroz efekat disperzije bezbrojnih slojevitih struktura donosi sedefasti efekat, i to zbog promena svetlosti i senke, što zahteva određenu debljinu materijala.

Pročitajte i:  TECNO predstavlja najnoviji dodatak Spark seriji: Spark 20c – na duplo višem nivou!

U početku je bilo nepoznato da li se ovaj materijal može koristiti u sofisticiranim elektronskim proizvodima kao što su mobilni uređaji. Pošto je prostor za dizajn izuzetno tanak (manje od 0,1 mm, samo 1/5 ili čak 1/10 debljine najtanjeg parčeta koji je stvoren tradicionalnim zanatima), rešenje je viđeno u korišćenju ultra tanke površine koja će pomoći pri očuvanju prirodne biserne teksture. Nakon mnogo krugova ekspertskih ispitivanja, prirodni mineralni biserni prah je kombinovan sa najboljim materijalima i na taj način je Huawei P60 Pro dobio svoju unikatnu elegantnu verziju.

Jedinstven u svakom pogledu

Proces izrade biserne spoljašnjosti imao je za cilj da vrati uređajima jedinstvenost koju priroda pruža. Ne radi se samo o jednostavnoj proizvodnji veštačkih šara, već predstavlja stvaranje potpuno nove tehnologije koja je omogućila kreiranje glamuroznog Huawei P60 Pro – ovaj gedžet je inspirisan sunčevom svetlošću, morskom vodom i zemljom, a potom uobličen tako da svaki uređaj predstavlja komad za sebe.

Kao što je svaki pojedinac jedinstven, proces kreiranja sedefaste biserne spoljašnjosti daje svakom telefonu Huawei P60 Pro ekskluzivnu lepotu. Dakle, Huawei ne samo da je vizuelno rekonstruisao izgled bisera, već je i oponašao njegovu suštinu.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 serija: siguran put do savršenog snimka

Svaki korisnik će imati sopstvenu, jedinstvenu verziju ovog prelepog uređaja, koji pruža korisnicima personalizovano iskustvo, jer sada poseduju pametni telefon koji pripada samo njima, u svakom pogledu.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,

2 thoughts on “Huawei donosi vanvremenski biserni dizajn kroz svoj najnoviji flagship telefon

  • 30. 06. 2023. at 19:23
    Permalink

    Dizajn je savršen. Biserna struktura privlači poglede i izdvaja se među drugim telefonima. Osim toga p60 pro ima i mnogo drugih prednosti, kao što su brzo punjenje, super aparat i aplikacije u AppGallery:) Ja sam svakako za taj telefon.

  • 21. 06. 2023. at 19:09
    Permalink

    Moram da priznam da je ovaj model njihov uspeh. Već se mnogo priča o odličnoj kameri, slažem se sa tim. Zato vredi da se obrati pažnja i na samu izradu. Za mene je važno kako telefon izgleda, ovde imamo belu, bisernu teksturu koja se izdvaja među ostalim telefonima.Impresionira!

Comments are closed.