Huawei MateBook laptop računari uskoro stižu na naše tržište

Kada je reč o Huawei pametnim telefonima, korisnici su navikli na povezivanje sa pametnim satovima, bluetooth zvučnicima, slušalicama i drugim pametnim uređajima. Takođe, nedavno je Huawei korisnicima u Srbiji predstavio najnoviji model tabletaHuawei MatePad Pro, sa različitim opcijama i funkcijama koje nudi, a uskoro će se na tržištu naći i novi MateBook laptop računari, koji će na pravi način upotpuniti Huawei ekosistem uređaja koji do sada poznajemo.

PCPress.rs Image

Huawei MateBook laptop računari uskoro stižu na naše tržište, u nekoliko varijanti:

  • MateBook X Pro
  • MateBook 13
  • MateBook D14 i MateBook D15

O svim uređajima čućete više u narednim danima, ali do tada, Huawei je odlučio da vam zagolica maštu sa nekoliko informacija o vodećem i, ujedno, najmoćnijem predstavniku MateBook serije.

Huawei MateBook X Pro, odlikuje minimalistički dizajn, sada već svojstven Huawei uređajima. Na naše tržište stiže u dve boje – zelenoj i sivoj. Zahvaljujući veoma maloj težini, izuzetno je jednostavan za prenošenje i svakodnevnu upotrebu na bilo kojoj lokaciji. Uz bateriju veoma velike izdržljivosti, ovaj laptop može da podrži aktivan kancelarijski rad u trajanju do čak 15 sati.

Pročitajte i:  Huawei najavljuje lansiranje novog pametnog telefona

PCPress.rs Image

Međutim, ono što je najveća zanimljivost kod svih modela koji uskoro stižu, jeste upravo mogućnost komuniciranja sa drugim Huawei uređajima, putem Huawei Share opcije. Nakon uključivanja Huawei Share-a, vaš telefon se povezuje sa laptopom i na taj način možete pokrenuti Multiscreen Collaboration opciju i koristiti tastaturu, miš ili mikrofon kao periferni uređaj za komuniciranje sa vašeg telefona. Osim toga, uključivanjem ove opcije, možete vršiti i sada već popularan „drag and drop“ prenos podataka, jednostavnim prevlačenjem preko ekrana.

Ostanite uz Huawei, jer vas u narednim danima očekuje još mnogo informacija o novim uređajima, kao i specijalnih iznenađenja koja je Huawei pripremio za vas.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,