BIZIT 2022

Huawei MatePad Pro – tablet za produktivnost

Portfolio uređaja kompanije Huawei nedavno je upotpunjen novim tabletom – Huawei MatePad Pro. Najmoćniji tablet do sada, dolazi sa unapređenim dizajnom i performansama, zahvaljujući kojima je Huawei još jednom postavio nove standarde, omogućavajući korisnicima premijum osećaj uz novi uređaj visokog kvaliteta.

PCPress.rs Image

Vrhunski dizajn i kvalitet izrade

Huawei MatePad Pro tablet odlikuje minimalistički dizajn, a ekran je uokviren izuzetno tankim okvirom, što znatno unapređuje korisničko iskustvo prilikom gledanja sadržaja.  Pokreće ga najmoćniji čipset kompanije do sada, koji je zadužen za visoke performanse tableta, kako pri uslovima kao što su gledanje filmova i serija, kao i igranje video igara, tako i pri korišćenju raznih drugih programa i aplikacija.

PCPress.rs Image

Optimizovan za multitasking

Uz podršku nekoliko inovativnih funkcija za multitasking, obavljanje svakodnevnih poslovnih zadataka na Huawei MatePad Pro tabletu je znatno jednostavnije. Tablet funkcioniše na Android operativnom sistemu, a koristeći EMUI10, Huawei MatePad Pro podržava MultiWindow, Multiscreen Collaboration  i Huawei App Multiplier, što su upravo funkcije pomoću kojih će vaš multitasking biti znatno jednostavniji i brži.

Pročitajte i:  Do dve bezbrižne nedelje s vašim pametnim drugarom

Kada je reč o MultiWindow opciji, u pitanju je mogućnost pokretanja do čak tri aplikacije istovremeno. Možete aktivirati dve glavne aplikacije, nakon čega će jedna zauzeti levu stranu ekrana, a druga desnu. Ukoliko vam bude potrebna i treća aplikacija, ona će se pojaviti u vidu Floating Window – prozora koji može da se pomera po ekranu. Na taj način možete odgovarati na tekstualne poruke tokom igranja igrica ili gledanja filma bez izlaženja iz aplikacije.

PCPress.rs Image

Multiscreen Collaboration omogućava međusobnu komunikaciju više ekrana. To znači da putem tastature i ekrana tableta možete odgovarati na poruke sa mobilnog telefona ili, na primer, da reprodukujete muziku koju imate sačuvanu u telefonu, preko zvučnika tableta. Takođe, možete da primate pozive ili odgovarate na poruke koje stižu na vaš pametni telefon, koristeći ekran tableta. Tu je i drag-and-drop prenos podataka između pametnih telefona i tableta, koji vam omogućavaju da podatak sa jednog uređaja prenesete na drugi jednostavnim prevlačenjem prsta preko ekrana.

App Multiplier deli jednu instancu aplikacije na dva prozora, što može biti izuzetno funkcionalno prilikom korišćenja različitih aplikacija. Na primer, tokom online kupovine, aktiviranjem ove funkcije, možete na jednoj strani ekrana jasno videti proizvod koji želite, dok na drugoj možete čitati sve detalje vezane za taj proizvod.

Pročitajte i:  Huawei Mobile Services ekosistem

PCPress.rs Image

Olovka i tastatura

Huawei MatePad Pro podržava Huawei M-Pencil, magnetnu olovku za pisanje na staklenoj površini, kao i Smart Magnetic Keyboard, pametnu magnetičku tastaturu koja može lako da se poveže putem Bluetooth veze. Uz ova dva dodatka, vaš Huawei MatePad Pro biće opremljen za najkvalitetniji rad u svakoj situaciji, na bilo kojem mestu!

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,