Huawei P60 Pro i nova generacija prvoklasnih uređaja biće predstavljeni 9. maja u Minhenu

Huawei se ne zaustavlja u potrazi za inovacijama! Ovaj tehnološki gigant je 23. marta u Kini prikazao nove prestižne proizvode – pametne telefone, satove, kao i laptopove i slušalice. Ovi novi flagship Huawei uređaji stižu u Evropu i biće zvanično prikazani u Minhenu 9. maja.

PCPress.rs Image

Huawei, lider na tržištu potrošačke elektronike, posvećen je neprestanim inovacijama i otvaranju vrata digitalnog sveta svakom pojedincu, porodici i organizaciji širom sveta. Ova kompanija ne prestaje da postavlja standarde inovacija, a novi uređaji predstavljaju još jedan vredan dodatak širokoj ponudi pametnih telefona, laptopova i nosivih uređaja. Tokom predstojećeg predstavljanja novih uređaja evropskom tržištu, Huawei će odgovoriti na potrebe svih korisnika koji su u potrazi za višenamenskim gedžetima vrhunskih mogućnosti, koji će postati neizostavni deo njihove svakodnevice.

Nova generacija flagship uređaja stiže u Evropu

Kompanija Huawei je poznata po bogatom asortimanu uređaja, koji sada postaje još veći i interesantniji. Ovog proleća, korisnicima u Evropi biće predstavljena dva inovativna pametna telefona nove generacije. Huawei P60 Pro, novi najnapredniji vodeći uređaj u domenu fotografije, biće ostvarenje sna svih zaljubljenika u fotografiju koji žele da uhvate najsitnije detalje sa velike udaljenosti, bilo da fotografišu tokom zalaska sunca ili po mraku. Još jedno veliko dostignuće na polju pametnih telefona kompanije Huawei jeste Huawei Mate X3. Novi savitljivi flagship uređaj okuplja sve napredne tehnologije u izuzetno tanko, ultra lagano i super izdržljivo kućište. Ovim modelom Huawei je potvrdio svoju poziciju na mestu lidera u oblasti savitljivih pametnih telefona.

Pročitajte i:  Huawei koristi lukav trik kako bi hard diskovi trošili manje energije 

Predstavljanje novih uređaja ne bi bilo potpuno bez novih naprednih pametnih satova. Huawei Watch Ultimate je vodeći flagship sat kompanije Huawei namenjen avanturistima u duši koji neprestano nastoje da nadmaše sami sebe, zadržavajući pritom luksuzni izgled i stil koji očarava. Ovaj uređaj postavlja standarde na tržištu pametnih satova, uz mnoštvo karakteristika i vrhunski dizajn i materijale upotrebljene za njegovu izradu. Takođe, asortiman nosivih uređaja kompanije Huawei biće proširen novim naprednim pametnim satom sa mestom za eSIM, koji će biti predstavljen kasnije u toku godine.

Tu je i novi Huawei MateBook X Pro – ultra tanak, lagani laptop koji objedinjuje estetiku, inovativnost i inteligenciju, uz neverovatno praktičan oblik pogodan za prenošenje. Zaljubljenici u nosive uređaje i muziku uživaće u novim Huawei FreeBuds 5 slušalicama, koje odlikuje izražena fokusiranost na kvalitet zvuka i dizajn koji se pamti.

Uživajte u uzbuljivim iskustvima uz nove uređaje i AppGallery

Tokom predstojećih lansiranja, povezujući tehnologiju i umetnost, Huawei neće samo predstaviti generaciju novih prvoklasnih uređaja, već će prezentovati i ključne tačke fokusa u viziji kompanije i strategiji koja svim korisnicima pruža pristup inovacijama i predvodi razvoj tehnologije na globalnom nivou.

Pročitajte i:  Huawei lansirao nove pametne uređaje u Dubaiju

Jedna od praktičnih funkcija koja je odnedavno dostupna jeste direktan pristup svim sadržajima putem prodavnice aplikacija AppGallery, uz samo dva klika. Ova intuitivna i pre svega praktična platforma sada donosi sve, pa čak i Google aplikacije bez ikakvih ograničenja. Time, kompanija Huawei ostaje verna svom nastojanju da na prvo mesto stavlja korisničko iskustvo, istovremeno jačajući svoj asortiman i beležeći stalni porast korisnika. Svi novi flagship uređaji kompanije Huawei biće dostupni širom evropskog tržišta, a korisnici će biti oduševljeni novim rešenjima koja će njihovu svakodnevnicu učiniti pametnijom.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,